ninon parašė:
Na va buvau siandien baseino mankštoje, jausmas nuostabusuzsirasiau 3 k i savaite
pirmoji po baseino duodavosi pilve, o dabar nulis reakci…
O mankšos vandens aerobikos grynai nėštukėms?
Ar tinka ir paprasta vandens aerobika?
ninon parašė:
Na va buvau siandien baseino mankštoje, jausmas nuostabusuzsirasiau 3 k i savaite
pirmoji po baseino duodavosi pilve, o dabar nulis reakci…
O mankšos vandens aerobikos grynai nėštukėms?
Ar tinka ir paprasta vandens aerobika?
lina1977 parašė:
Taip man per 12metu isbluko.O testus ir visas apyrankes is gimdymo namu tebeturiu.Testai tebera ryskus.Dar ir pirma soske ir pirma sliauztinuka laikau,ir gimtadieni…
as irgi noreciau issaugoti tutuka. bet jis irsta
kaip ji issaugot
Greta 1992 parašė:
o as pagaliau isilaikiau teises siandien na tiek laimes suteike![]()
Sveikinimai!
Jurgitukasss parašė:
Sunervinot jūs mane su tom kelionėm, visą dieną šian darbe tik ir žiūrinėju kaip pigiai galima būtų nuvaryt net į Maljorkąpasirodo vaikiukui iki 2metų lėkt…
never ever su agentūrom. Nepatinka tas bandos jausma sir kad esi prie kitų savotiškai pririštas, bandėm vieną kartą- ne mums. Visad patys, net į Aziją. Dabar parasta, internetu viską gali pasidaryti, o ko negali, tai vietoje labai paprasta susirasti ir susitarti, o ir pigiau gaunasai. Na, jei ne pigiau, tai bent daugiau gauni, pamatai, sau leidi už tuos pinigus. Tik mes iš tų, kurie gerai žino kur važiuoja, prieš tai padarom namų darbus, kas kitiems nepriimtina- nes vieni nori daugiau spontaniškumo, kiti išvis nenori toliau nei iki miestuko kuriame gyvena centro nukeliauti ir laiko didžiuliu vargu prieš kelionę dar kuo nors domėtis :). Mane jei savaitę laikytų prie baseino tai turbūt depresija aplankytų, nebent prieš tai būčiau parom dirbus ir nemiegojus, tai gal ir pavyktų prasnausti
Labas mamukai
norejau paklausti, ar kuri turejo aukle? Pagal kokias kriterijas rinkotes auklyte? Nes man reikia dabar vyresneliui, paskui kudikiui reikes. Bet niekada neteko su tuo susidurti. Nezinau net ko reikalauti, koks atlyginimas ju (nes internete paziurejau, tai labai svyruoja) reikia nuomoniu
Bora Bora parašė:
never ever su agentūrom. Nepatinka tas bandos jausma sir kad esi prie kitų savotiškai pririštas, bandėm vieną kartą- ne mums. Visad patys, net į Aziją. Dabar parast…
Mano mintis parašėt!;D Mėgstu planuoti ir man žiauriai patinka kelionių maršrutus dėliotis ir pan :}} Bus nauja patirtis įtraukti ir vaiką į keliones ;]]]
Karli parašė:
Sveikinimai!![]()
aciu;)
pingvine parašė:
Būtinai pasidalinkit :}} Mes vasario pradžioje keliausim į Gran Canaria, tai irgi pasidalinsiu įspūdžiais :}
Mes irgi nuspredem i Kanarus
Tik Kova varom i Lanzarote! Jau karta buvome Lanzarote, tai varysim dbr tiesiog pailseti ir vitamina D gaudyti
Greta 1992 parašė:
o as pagaliau isilaikiau teises siandien na tiek laimes suteike![]()
Dideliausi sveikinimai!
Didelis žingsnis I priekį!
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai