redberry parašė:
Apsistosim Puerto de la Cruz, bet šiaip kasdien važinėsim, tai ten nedaug ir būsimMhm, aš ir laukiu, tikiuos daaug saulės ir šilumos:))
Mes lapkriti buvom tai 24+ . Balandzio menesi buvom turikijoji Marmari nuostabi vieta
redberry parašė:
Apsistosim Puerto de la Cruz, bet šiaip kasdien važinėsim, tai ten nedaug ir būsimMhm, aš ir laukiu, tikiuos daaug saulės ir šilumos:))
Mes lapkriti buvom tai 24+ . Balandzio menesi buvom turikijoji Marmari nuostabi vieta
turtelis parašė:
Man dabar echo bus sausio 24 d. Turėjau iki šio laiko jų ir taip labai nemažai palyginus su kitomis, kažkaip nežinau ar skubėti dabar jau tikrinti ar palaukti 24 d?…
Manau, kad palaukite
Vandenys manau apsaugo kūdikėlį. Viskas bus gerai, tik jūs nepergyvenkite
pingvine parašė:
Su kūdikiu?:}
Kad ten nera kas ☺ nu tik i Teide pasikelt gal sudetingiau beibiui del slegio butu, bet siaip ?Matysit kaip GranCanarija, Tenerife is tos pacios operos ?
Gintare steponkute parašė:
Na mus laukem pirmo vakeliobet galima su kudikiu yra specelios klases kad tevai pailsetu nuo vaiku
![]()
Nepalikciau savo vaiko gyvenime, ypac 4men kaip kad musiskiai bus spali ?
Burbuliukas35 parašė:
Nepalikciau savo vaiko gyvenime, ypac 4men kaip kad musiskiai bus spali ?
Na jei kokiu 2metuku kodelgi ne pora valandu galima as taip manau
Burbuliukas35 parašė:
Kad ten nera kas ☺ nu tik i Teide pasikelt gal sudetingiau beibiui del slegio butu, bet siaip ?Matysit kaip GranCanarija, Tenerife is tos pacios operos ?
Ai, dar sese lekia kovo men i Tenerife su beveik 4men kudikiu. Ziuresim, kaip seksis. Buvus ir ji tenai, todel kaip ir as mano, kad nieko tokio ?
Gintare steponkute parašė:
Na jei kokiu 2metuku kodelgi ne pora valandu galima as taip manau![]()
As paranojike, tai cia tik mano toks poziuris
pingvine parašė:
Būtinai pasidalinkit :}} Mes vasario pradžioje keliausim į Gran Canaria, tai irgi pasidalinsiu įspūdžiais :}
Tenerifėje su vaikais lengva turėtų būti keliauti, tikrai daug šeimų su mažyliais matėme. Su mumis iš Tenerifės į La gomera salą (organizuota ekskurija) keliavo pora su 3 mėn kūdikiu. Tai nebuvo jokių bėdų, arba tas vaikas stebuklingas :D. Purto de la z geras pasirinkimas, nes šalia Loro parkas ir Lago Martianez baseinų kompleksas (aktualu ne tik su vaikais), ne baisiai toli ir TEIDE parkas. Minusas- susisiekimas ne greitkeliu, o senesniu keliu su kita salos puse, sostine ir oro uostu. Nors ir triukšmingiausia, bet turbūt vis tiek važiuočiau į Playa de las americas ar los cristinos miestukus. Grynai dėl ilgos lygios promenados ir paprasto susisiekimo su kitais miestukais ir galimybės nuomotis tiek apartamentus tiek gyventi viešbutyje (mes per 3 savaites pakeitėme 3 gyvenanasias vietas, norėdami įvairovės
o su vaiku galima, manau sėsti į mašiną ir iki ramesnio mažesnio paplūdimiuko pavažiuoti. Tiesa, ne juodo smėlio ar žvyro papludimių ten labai mažai
Burbuliukas35 parašė:
As paranojike, tai cia tik mano toks poziuris![]()
Na nebent
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai