ruutuliukas parašė:
Kaži kodėl tas paskutinis prietaras jūsų mnėtas, nėra labai girdimas![]()
![]()
Gal tie prietarai irgi pasiskirste tarp aukštaičiu žemačiu suvalku dzūkų
Ne visi užtai girdeti kaip valgiai
ruutuliukas parašė:
![]()
Gal tie prietarai irgi pasiskirste tarp aukštaičiu žemačiu suvalku dzūkų
Cany parašė:
Tas prietaras super![]()
As savo vyrui daznai ta prietara sakau![]()
As savam ir?? tik ne visada suveikia??
Haribol parašė:
Che Che aš juokais sakau jei to negausiu pelytes ateis![]()
Irgi iš tu ale prietaru jei nėščiai neduosi pelem apleis
![]()
Aha, maniskis tai sako gi ir pas tave peles ateis??
ruutuliukas parašė:
![]()
Pas mus tai girdimas, vyro sese tai lb tuo naudodavosi, ji visko prasydavo visko reikdavo ir t.t, jos vyras visa alga isleisdavo per jos uzgaidas, ant visokiu ss..
Haribol parašė:
Gal tie prietarai irgi pasiskirste tarp aukštaičiu žemačiu suvalku dzūkų![]()
![]()
As ir manau kad pasiskirste kaip ir visi kiti prietarai
Kiss me parašė:
Man zippy nepatinka, bet del to kad kelios drauges tureje, pirke naujus, ir ju galiniai ratai isklibe nu islinksta kazkaip, tai vaizdas ne koks o ir atrodo kad tuoj…
Gal jom tokie pasitaike, nes as va po kaimeli zvyrkeliais ir duobetais keliais vazinejau pagrinde ir viskas kuo puikiausiais veike
bitutute parašė:
Gal jom tokie pasitaike, nes as va po kaimeli zvyrkeliais ir duobetais keliais vazinejau pagrinde ir viskas kuo puikiausiais veike![]()
Nu nzn, bet ratai tokie isklere ir nestabilus kad atrodo tuoj nukris
tai del to jie man neptikimi atrodo;) o ir jos nelb jais patenkintos, beveik visos keite juos,;)
Kiss me parašė:
Pas mane ir nebuvo, bet man liepe su pientraukiu traukt ir sako atsiras, kita d arsirado kai pagimdziautai pradzioj misinuka,o po to jau pati maitinau
![]()
Nu idomios gydytojos. Siaip pienas ir atsiranda tik 2 -3 diena. O pries tai priespienia eina. Kam ji ten traukt... gal nori misini prastumt koki. ☺ na gal jusu speneliai ne tokie jautrus buvo mano tai nuo ilgo kabejimo sudziuvo ir suskeldejo tad kremas tikras issigelbejimas. Beto ji ir uzpakliukui galima naudot issutimams. ? as tais prietarais irgi nelb tikiu. Ir plaukus kirpau ir su anuo nestumu ir su siuo ir pan. . Cia manau jei tikesi tai ir bus...
Kiss me parašė:
Nu nzn, bet ratai tokie isklere ir nestabilus kad atrodo tuoj nukristai del to jie man neptikimi atrodo;) o ir jos nelb jais patenkintos, beveik visos keite juos…
Nu sakau matyt kas pasitaike, nes mum kuo puikiausiai viskas veike ir vaziavo
nors pvz jei as gyvenciau bute, manau tikrai nepirkciau zippy, nes jis ganetinai sunkus, jei reik tampyt per aukstus. O mes name gyvenom, tai mum pats tas
Morkyt12 parašė:
Nu idomios gydytojos. Siaip pienas ir atsiranda tik 2 -3 diena. O pries tai priespienia eina. Kam ji ten traukt... gal nori misini prastumt koki. ☺ na gal jusu spen…
Ji is vis misinuku maitint neleido, vaikas reke, bet ant ranku imt neleido, nei supt nieko. Pas mane priespienio nebuvo, tik kita d atsirado. Vakare daviau misinuka tada uzmigo 4 val o as piena bandziau nutraukineti, tai ten vos vos bego, visa nakty nemiegojau , ir taip 2 paras
po tokai atsirado pieno tai be problemu, as per anspeny maitinau tai man gal del to ir neprireike, tepaliuko;) beja ra mano gyd nei dregnu serveteliu nei nuo pasutimu nei speneliam tepaliuku naudot neleido, istisai reke, as jau taip nelaukdavau kol ateis, man ten 3d toj ligoninej tai pragaras buvo. Vyras atvaziuodavo o as verkdavau kad namo noriu neliksiu ir t.t, zodziu vien stresas, zodziu jai vel pas ta pacia papulsiu tai vaziuosiu kitur gimdyt pas ta tikrai nenoriu..
bitutute parašė:
Nu sakau matyt kas pasitaike, nes mum kuo puikiausiai viskas veike ir vaziavonors pvz jei as gyvenciau bute, manau tikrai nepirkciau zippy, nes jis ganetinai su…
Na del svorio tai jo, jis sveria as turejau zipp paprasta lenku lyg, bet jis lengvas , nes i 2 auksta nest tekdavo, bet ir turi - turiu ta vezima ir db ir saugotas kaip naujas, bet jis nepatiko, nes kapisonas mazai uzsileidzia, ir vaika ziema reik vaika slept o ir vasara nuo ssales
Kiss me parašė:
Moteriai kraujas atsinaujina beveik per kiekvienas menesines, mano vyras kas 3 men kraujo donoru buna: (jo retas kraujas) tai ir atsinaujina suo atveju jo kraujas s…
Nenusisnekekit... pasiskaitykit geriau cia ta teorema ne as sugalvojau jei ka....
Man speneliam tai nuostabiausias dalykas buvo sitie:
www.eurovaistine.lt/multi-mam-kompresai-speneliu-prieziurai-12vnt-1-6-ml.html
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai