Greta 1992 parašė:
pagal sita lentele man atitinka ir su pirma ir dabar![]()
O nu saunu tai nevisos tokios kategiriskos...:)) nes tikrai daug kam pasakiau kas bus taip ir buvo..
Greta 1992 parašė:
pagal sita lentele man atitinka ir su pirma ir dabar![]()
O nu saunu tai nevisos tokios kategiriskos...:)) nes tikrai daug kam pasakiau kas bus taip ir buvo..
Greta 1992 parašė:
man labai grazu ir patogus atrodo su klasikinem vaziuoklem bet mes paciam mieste gyvenam tai galvoju bus nepatogu,o ir i masina ideti sunkiau galvoju;)
mums kaip tik tokie sportiniai labiau patinka. Tie kur būna ale senoviniai, retro stiliaus nelabai prie mūsų įsipaišytų :}} na tas riko brano visai patiko stiliaus prasme
remeziene parašė:
Koks cia kategoriskumas, jei mano berniukas ne mergaite
Karli parašė:
Koks cia kategoriskumas, jei mano berniukas ne mergaite![]()
Susiuokiau balsu
pingvine parašė:
Pasižiūrėjau, tai tikrai nice atrodo vežimukas!
o kuri nos padevėto nežadat pirkti?
Bet cia labai panasus i zippy vezimeli.. as labai taia zipiais domiuos ju daug rusiu yra bet irgi atrodo gerai ir patikimai:)))
Karli parašė:
50 ant 50
Karli parašė:
Tai saket atitinka..
remeziene parašė:
Tai saket atitinka..
Na juk sakiau, kad ne
remeziene parašė:
Tai juk visisiškas sutapimas ;) aš domėjausi prietarais dėl vėmimų, pilvo padėties, bėrimų ir pan. Nu žinokit vienas kitam prieštarauja man tie prietarai
Na bet kas tiki tokiais dalykais, viskas ok, kiekvieno pasirinkimas čia.
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai