Kiss me parašė:
Ai as buvau pries tai pasipuosus?? as tai bijau db kad viena ryta atsikelsiu o istinus busiu, ir ziedu nenusiimsiu, bet kolkas viskas ok, o su dukra ir netinau tai …
Ir aš kasdien pasitikrinu vis žiedą vestuvinį, ar nusiima dar
Kiss me parašė:
Ai as buvau pries tai pasipuosus?? as tai bijau db kad viena ryta atsikelsiu o istinus busiu, ir ziedu nenusiimsiu, bet kolkas viskas ok, o su dukra ir netinau tai …
Ir aš kasdien pasitikrinu vis žiedą vestuvinį, ar nusiima dar
Svajotoja31 parašė:
Ir aš pirkau iš ten rinkinį, pigiausia man pasirodė![]()
Kur pirkot pižama atsegama? Mes ryt planuojam kelionę į Vilnių tai galvoju į gariunus naktinuku kokių chalato plono. Gal kuri buvot Vilniui vaikų parduotuvėje Kotryna? Kažkur prie ikeos ar yra ten vežimų pasirinkimo?
Svajotoja31 parašė:
Ir aš pirkau iš ten rinkinį, pigiausia man pasirodė![]()
Gydytoja taip ištyrinėjo nes ir nepb ridėsi bet kadangi buvo pačios gydytoja tai viską apžiūrėjo
esu lb patenkinta jog pagaliau ir mes žinom
davar reik vardą galvot mažiukei
Svajotoja31 parašė:
Ir aš kasdien pasitikrinu vis žiedą vestuvinį, ar nusiima dar![]()
O tai ne as viena tokia????
miglelyte parašė:
Kur pirkot pižama atsegama? Mes ryt planuojam kelionę į Vilnių tai galvoju į gariunus naktinuku kokių chalato plono. Gal kuri buvot Vilniui vaikų parduotuvėje Kotry…
Pirkau HM'e
Aga, į gariūnus būtų gerai palėkt manau
Kotryna? Hm..prie IKEA yra Nordika, tai ten didelis Babycity, jis Kotrynos grupei priklauso, gal tą turit omeny? Vežimų ten nemažai
Kitam VLN gale yra Vaikutis su vežimais, Mažylio ratai, ir Vežimėlių kampelis, viskas maždaug vienam rajone
aura28 parašė:
Gydytoja taip ištyrinėjo nes ir nepb ridėsi bet kadangi buvo pačios gydytoja tai viską apžiūrėjoesu lb patenkinta jog pagaliau ir mes žinom
davar reik vard…
Čia tai sunki misija
Kiss me parašė:
O tai ne as viena tokia????
Tikrai ne
Dar va spaudimas užkilo iki normos, galvą skauda, tai ir tikrinu, ar dar netinstu
Lyg dar ne
Kiss me parašė:
Man auskarus leido, bet todel kad maziukai buvo, prie ausies priglude, o visa kita nusiimt liepe![]()
nebeatsimenu. man atrodo, buvau susipynus kasyte, bet be kepuraites
laurora parašė:
po truputi ruosiuosi velykoms. tai kai tvarkiausi, nei vieno nebuvo, o kai saldainius gaminau, tai abu kaip vapsvos sukosi, tik spek vaikyt![]()
Triufeliukai?
Noriu papasakot kaip siandien apsigedinau, dar taip ziauriai nera buve. Visa diena su vyru lakstem po parduotuves, nusikaliau kaip suo, o pabaigoje sugalvojau, kad dar i vaistine reikia - paracetamolio zvakuciu, iklotu ir pan. Uzejom, as i viena vaistines gala, vyras i kita, vaikstineju ieskodama tu nelemtu iklotu ir pavargusiom akim niekaip nerandu. Ai galvoju paklausiu vyro, gal jis pastebejo. Prieinu prie jo, isiremiu pilvu ir krutine i jo sona, ciumpu savo abiem rankom jo ranka ir i ausi klausiu, ar nemate, kur higieniniai iklotai padeti. Tuomet seka keliu sekundziu pauze ir atsisuka nustebes vyras. Beda, kad ne maniskis!!! Tuo tarpu manasis stebejo sou, kaip as prie svetimu vyru priekabiauju, uz keliu metru stovedamas!
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai