ninon parašė:
Dar va toki turiu is Raigra wool, tai turbut labiausiai pasiteisino manMerino vilnos irgi fainas buvo, bet skalbiant issitempe labai. Dabar bijau pirkti, nes kai…
Tokių mačiau pirkti medvilninių, ir medvilninių su bambuku ;)
ninon parašė:
Dar va toki turiu is Raigra wool, tai turbut labiausiai pasiteisino manMerino vilnos irgi fainas buvo, bet skalbiant issitempe labai. Dabar bijau pirkti, nes kai…
Tokių mačiau pirkti medvilninių, ir medvilninių su bambuku ;)
Svajotoja31 parašė:
Oi, paskaityk mano postus, pamatysi, kaip reikaliukaibaisu..nors vandens tikrai jau daug geriu, tuoleto reikalai tobula
![]()
Jau paskaiciau;D nu pas mane dar tik vos vos, bet pradzia jau yra, nu bet ir nestumo ne pirmi menesiai;D tai stengiuosi per daug nesureiksminti to;)
aura28 parašė:
Ar yra mamyčių iš Marijampolės kuriom pravedė dekrata? Gal žinot kokią dieną veda pinigėlius???
Aš pirmadienį sodroj užsipildžiau, ketvirtadienį gavau
tauriuke parašė:
Mamos, ne i tema, bet noriu priminti, kad pasirupintumet augintiniu apsauga nuo erkiu !!! Musu Juzi siandien uzmikdem, veterinares versija, kad apsikrete nuo erkes…
Vargsas suo,kaip gaila....
tauriuke parašė:
Mamos, ne i tema, bet noriu priminti, kad pasirupintumet augintiniu apsauga nuo erkiu !!! Musu Juzi siandien uzmikdem, veterinares versija, kad apsikrete nuo erkes…
Mažuuute
pingvine parašė:
Čia dėl judesių skaičiavimų: tipo visuomet per pusvalandį suskaičiuojat 30-40 judesių? Nes maniškė tai būna tikrai nurimus ir miega ir nejuda :}} tai čia spėju jų "…
Aha, aktyviuoju. Bet jei bandau paskaičiuot ramybėj, tai vistiek būna bent apie 10. Nebūna taip, kad atsigulus ant kairio šono ir ramiai pagulėjus nieko nepajausčiau.
O as kad aktyviai gyvenu...Sestadieni vakare vyras isleke saslyku pas drauga ir 1 buteliui alaus. Aisku, grizo kita diena 9h ryto. Cia visada taip, paskutinikart pries 8men kazkur buvo. Issinervinau bilekiek, dar policija i kiema isuko, jau net nutirpau, maniau parveze, bet, pasirodo, saugo musu rajona taip naktim pastoviai. Kita ryta atvaziavo kazkokia girta lenke, pasisodinus priekyje 5m vaika, kaklas jos kruvinas, smilkinys uzlipdytas kruvinas. Pasirodo, jos vyras lietuvis, dirba su maniskiu, pjove ja ir kazkoki dar drauga. Ji jo iesko, o ne bega, policijai pasake, kad nepamena, kas ja skriaude...Kaip dar tokie zino, kur mes gyvenam. Man jau paranoja.
Siandien buvau ligoninej, nors ir su vizitu, vistiek eilej bilekiek sedet teko, pavargau, o kur dar galvos plovimas ryte...Gelezis 104, rado cukraus slapime, bet sake nuo hamburgerio, kuri suvalgiau pakeliui, tai tipo nieko tokio. Pagal scana vaikiukas vel 3d didesnis, bet cia ok, zodziu, svorio nesake, bet turbut vel teks gimdyt virs 4kg.
Kaimynes sunus sirgo vejaraupiais, vaikai nekontaktavo, bet siandien maniskis grizo is mokyklos su 3 demem, veliau buvo 4, vakare 10. Visos ant koju. Sese pradejo ,,viduriuoti", kad menengokokas. Skambinu i poliklinika, klausia, ar dingsta demes paspaudus. Sakau, vienos taip, kitos ne. Nesiteike apziuret ir pasakyt, kokio tipo demes, telefonu nusiunte i ligonine, gali but sepsis ar dar kas...Diagnoze telefonu, ligonine be ju laisko 100e, su laisku nemokama, bet kam jiem dirbti...Sedim dabar ligoninej nuo 23h. Siuo metu yra 5h beveik ryto. Kraujo net nepaeme, paklausinejo, pasvere, temperatura matuoja, kurios nera. Sako sesele, panasu, kad vejaraupiai, bet reik daktaro laukt. Tai va sekmingai laukiam jau 6 valandas. Prakeikiau visus nuo iki. Jie spelioja, kol as rizikuoju pasigaut cia kokia liga. Visi su stomach bug, spuoguoti, tai tymai gal kokie, zodziu, suku galva, kokia cholera parsinesiu. O jei dar maniskis serga vejaraupiais, tai isvis. Pervargau, nevalgius, nemigus, pristresavus, pykina, pilva tempia... Ir nemanau, kad gyvenimas yra grazus.
Greta 1992 parašė:
reikia ir man taip nusiteikti su dukra virs 20 valandu isikankinau tai dabar galvoju butu gerai per 10vanadu![]()
As 36h, tai man jau ir 20 viliojanciai skamba ?
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai