2017.04.24 22:49 (prieš 9 m.)
Marrija parašė:
O as pastebejau jau ir keleta striju ant pilvo ir zinoma pradejau tinti ...kojose jau lieka zyme paspaudus su pirstu ir pirstai jau siek tiek didesni, ziedo nusiimt…
Patinstu tik ilgiau pasėdėjus ir kai karšta namuose būna
kol kas
kai gulėjau ligoninėje ir gulėjo nėštuke sutinusiom kojom, jai liepė gerti daug skysčių ir stengtis gulint po kojom bent kokią pagalvą pasidėti, kad kojos būtų aukščiau
ir sakė, kad tinimas dings tik po gimdymo
Svajotoja31 parašė:
Dėl plyšimo, nejuokas
man baisu
kad plyš tik kairys šonas
net studentams ligoninėj rodė mano "unusual shape" pilvo
galėjo man paaiškint, ką čia reiškia,…
man ir kartais atrodo, kad kažkuris šonas tikrai įplyš, ypač kai susimeta į tą kažkurį šoną
o dabar tai masažuoja man skrandį ir šonkaulius, bet taip nesmagiai, kad pykina ir jaučiu tuoj žiaugčiosiu
Martynėlis parašė:
Čia kaip aš su kūdikio dienoraščiu
vis galvojau, galvojau, vieną d. Pamačiau akciją ir nebesusilaikiau
o lyg žadėjau draugei užsimint apie tą knygą :D…
Aš galvoju, kad esu tokia, kuriai reikia viskuo iš anksto pasirūpinti, aš tikrai nepaliksiu niekam galimybės kažką padovanoti ko iš tiesų reikia, nes turėsiu visko
nu kad ir tas kūdikio dienoraštis, man juk svarbu pačiai išsirinkti
Ir toks klausimas pusiau į temą, pusiau ne... yra tokių dalykų, kurie atrodo nu nebūtini turėti iš anksto, bet gi man tokiai, kuri nori viskuo apsirūpinti, nes mūsų gyvenvietėj tikrai ne taip viskas ant delno padėta kaip Kaune ar Vilniuje
tai kirba man mintis dėl pientraukio.. atrodo lyg ir klausimas ar reikės jo, neaišku kaip bus su tuo pienuku ir tt, ber kirba mintis turėti