Lelija011 parašė:
Vajezau kiek cia visko... sveikatos Luknytei ir mamytei!!!![]()
Jei turit mus omenyje, dekoju labai, o mazoji vardu Luka
Lelija011 parašė:
Vajezau kiek cia visko... sveikatos Luknytei ir mamytei!!!![]()
Jei turit mus omenyje, dekoju labai, o mazoji vardu Luka
Lincesteris parašė:
Turejau vakar susitikima su maziuke savo. Sveria nedaug gan 2907gr. Bet labai mazai vandenu yra. As kankinuosi vis su stipriu uzdegimu po antibijotiku. Atsivere zai…
Mes gimeme isnesioti 2670, sveria kudikelis lb normaliai, bus lengviau gimdyt
gynteux parašė:
Mamos,kurių leliukai apsivertę - jūs jutot kaip apsivertė? Man kai lelytė žaksėdavo jusdavosi labiau dešiniam šone,o nuo vkr žaksi grynai apačioj.. ar reiktų supras…
Mes kai vertemes jauciau lyg menesinku skausma lyg tempima ir po to pasake, kad jau galvyte i apacia
...AteinantiMeilė... parašė:
Mamos koks gimdos aukštis jusu ir pilvo apimtis ?![]()
32-33 sav. Buvo 94/29
36/102
Man kaip tik siandiem matavo...103/32...nors tas apatinis skaiciukas manau turetu savaites atitikti,ar klystu
man siandien 36...
aurelijona parašė:
Man kaip tik siandiem matavo...103/32...nors tas apatinis skaiciukas manau turetu savaites atitikti,ar klystuman siandien 36...
Taip, pagal viska turetu atitikti savaites, bet pas mane irgi neatitinka, tiesiog dydytoja sake, nebus didelis vaikas ir tiek
Mano 33 savaiciu buvo 31/90
aksk parašė:
Man siandien irgi padare ta streptokoko tyrima nieko moket nereikejosurase vaikucio tonus ekoskopa padare sake mazokai vandenu :/ cia labai blogai? sake uz sava…
Na kad mazai vandenu gali buti anksciau laiko gimdymas.planinis
kad dar paliko savaitei tai dar turbut norma.
Man is viso paskutini karta nebepamatavo nei apimties nei aukscio. Dare echo pasake svori, dar paklausiau ar auksti matuos sako as jau viska sumatavau: yra vaiko ismatavimai, svoris ir ok
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai