aurelijona parašė:
Aham dave...ir dar idomiai parasyta jame...paselio paemimas 3e,streptokoko testas 5.80e....gerai kad uz mokesti jokio mokescio nera![]()
Niu tikrai
idomiai
aurelijona parašė:
Aham dave...ir dar idomiai parasyta jame...paselio paemimas 3e,streptokoko testas 5.80e....gerai kad uz mokesti jokio mokescio nera![]()
Niu tikrai
idomiai
nagle parašė:
O jums dave ceki?tikrai idomiai kodel visur skirtingai .vieniems veltui kitiems moketi reikia ir dar skirtingos kainos![]()
Reikia rasyti laiska sveikatos ministrui arba kviestis Kakadu
Kitaip, manau, atsakymo nerasim
mmamka parašė:
Reikia rasyti laiska sveikatos ministrui arba kviestis Kakadu![]()
Kitaip, manau, atsakymo nerasim
Va va reiktu sveikatos ministrui toki klausima uzduoti
nagle parašė:
Va va reiktu sveikatos ministrui toki klausima uzduoti![]()
Ir dar raso i sasvinuka registraturoj,registruoja....atsakymas bus kita penktadieni sake...
ilgokai sakyciau...
aurelijona parašė:
Ir dar raso i sasvinuka registraturoj,registruoja....atsakymas bus kita penktadieni sake...ilgokai sakyciau...
Na as nieko nemokejau ir pries mane mergina atliko si tyrima ir nieko nemokejo.vakar atlyko sako kai ateisi 21d.vaiku tonususus ziuretis bus jau ir atsakymas.tai nezinau per kiek laiko padaromas .
gynteux parašė:
Mamos,kurių leliukai apsivertę - jūs jutot kaip apsivertė? Man kai lelytė žaksėdavo jusdavosi labiau dešiniam šone,o nuo vkr žaksi grynai apačioj.. ar reiktų supras…
As pajauciu tik is galejimo laisvai eiti? Nustojo muistytis apacioje ir veiksmas persikele i virsu ?
mmamka parašė:
Problema yra tevu svietimas! Jei ir toliau gydytojai tinges tevams supranta kalba paaiskinti, kodel reikia ar nereikia musti temperatura, kokie yra budai be vaistu,…
nagle parašė:
O jums dave ceki?tikrai idomiai kodel visur skirtingai .vieniems veltui kitiems moketi reikia ir dar skirtingos kainos![]()
Nzn ar tai gerai traktuoti aplaidumu gydytojos musu. Kai bebuvo vaika apziurejo nieko nemate blogo paleido namo. O kas turi tevelius mokyti sviesti patarti nera konkretu. Va db musu nestumus ginekologai priziuri jie turetu visa info suteikt bet faktas kad ne viska pasako.paklausi viskas gerai arba norma po sia diena nzn kokp mano gimdos kaklelio ilgis..cia paskaitau kad visos zn oman nk nepasako
tai cia gal ir daktaro aplaidumas jau.
nuo gydytojo priklauso kiek tos info duot ligoniui tikriausiai. Pvz as sausio men dariau skana parnesiau atsakyma su rekomendacija kad pakartoti 30sav.galvoji siunte kartoti?oi ne
pati su echn paziurejo apsivertes tvarka
o kaip ten organai isivyste nesiunte i klinika
gynteux parašė:
Mamos,kurių leliukai apsivertę - jūs jutot kaip apsivertė? Man kai lelytė žaksėdavo jusdavosi labiau dešiniam šone,o nuo vkr žaksi grynai apačioj.. ar reiktų supras…
Mano sunus vis dar sedi, o zagsuli jauciu apacioj
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai