Dovilė31 parašė:
Siandien namo![]()
Pagaliau sulauket,džiugu
Dovilė31 parašė:
Siandien namo![]()
Pagaliau sulauket,džiugu
Turejau vakar susitikima su maziuke savo. Sveria nedaug gan 2907gr. Bet labai mazai vandenu yra. As kankinuosi vis su stipriu uzdegimu po antibijotiku. Atsivere zaizdos man apacioj
o skausmas ir niezulus nesitveriu vietoj. Eisiu sendien i gp nes neimanoma taip kenteti. Neina nei miegoti nei sedeti nei paeiti.
Mamos, o kaip jusu pilvo gyventojai elgiasi nakti? Aisku jei kuri prasibundat. Nes maniskis atrodo kartu su manim miega visa nakti
buna naktu kai tiesiog nenoriu miego ir praguliu po 2-3 valandas ir maziukas nei krepst
is ryto irgi kol nepradedu vartytis, sneket ar siaip judet irgi tylu ramu. Labai idomu gal jaucia dienos ir nakties ritma is tikro
kaip jums?
Dovilė31 parašė:
Siandien namo![]()
Valio!
Nerado baltymo?
jogeg parašė:
Mamos, o kaip jusu pilvo gyventojai elgiasi nakti? Aisku jei kuri prasibundat. Nes maniskis atrodo kartu su manim miega visa naktibuna naktu kai tiesiog nenoriu…
Mano irgi nakti atrodo kad miega nes ramus buna labiau judeti pradeda ryte kai atsikeliu
jogeg parašė:
Mamos, o kaip jusu pilvo gyventojai elgiasi nakti? Aisku jei kuri prasibundat. Nes maniskis atrodo kartu su manim miega visa naktibuna naktu kai tiesiog nenoriu…
Mano kartais buna, kad prabudus jauciu, kaip juda, bet dazniausiai miega kartu su manim
ir is ryto kol nepasnekinu ar nepavalgau irgi ramybes busena +-
jogeg parašė:
oi kaip jums gerai
as negaliu ilgai uzsiguleti ant vieno sono nes tuoj baksnoti pradeda as net vaikstau atsikelus nes kartais tie baksnojimai nera jau malonus isvaro kojyte ar rankyte sone tok guzas atrodo
sunray901119 parašė:
as tikriausiai sunerimciau kad nieko jau nebeskaudetu nebetemptu ir pan nei dbkaip bebutu jau pasigau to miego kai uzmiegi ir prabundi tik ryte
o db i wc m…
Ilgai dar nebus miego, kai ryte prabundi
mano beveik 2, tai galiu net suskaiciuot kiek kartu taip ismiegojau neprabudus, pirma maitinau, dabar tai paverkia, tai apklostyt reikia
Rutelest parašė:
Ilgai dar nebus miego, kai ryte prabundimano beveik 2, tai galiu net suskaiciuot kiek kartu taip ismiegojau neprabudus, pirma maitinau, dabar tai paverkia, tai …
Mhm. Mano virs 2m jau,vienetiniai atvejai kai ismiega visa nakti
Bet antra savo gyvenimo menesi visa nakti ismiegodavo
sunray901119 parašė:
As nesuprantu koks stresas gali but termmetra pazastyje palaikyt prispaudus tam yra mama
sunray901119Kai savo vaiku turesit, tada ir diskutuot galesim, stresas vaikui ar malonumas kai temperatura yra matuojama, tik aisku duok Dieve, kad vaikiukas nesirgtu ir ilgai to matavimo isvengtumet. Jus kazkaip visus vaikus ant vieno kurpaliaus sodinat, o tevai apskritai pagal jus visi blogi (cia tie, kurie atveza vaikucius i priemima), bet yra naturalu, kad tevams stresas, kartais panika, kas gali isaukti neadekvatu, ar kitaip sunkiai suvokiama ju elgesi, nes jie bijo, nes ju vaikas serga ir jiem ne tas pats. Ne visi vienodai moka suvaldyti stresa, emocijas, o tada aisku ir vaikai iskart tai perima.
Deja esu su mazyle vaziavus i kliniku priemima, po 1 metu skiepo praejus kelioms dienoms sukilo temperatura iki 40, zinot linksma nebuvo, ir temperatura tokiam kleckiukui pamatuot tikrai sudekinga, tik pasiseke, kad patekau pas super medikus, kurie viska aiskino, atliko viska ramiai, mate, kad esu pati strese, tai ir mane ramino, ir labai tikiuosi, kad jokia medike ar slaugute mano patirties forume ar su kaimynem neaptarinejo![]()
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai