B.URB parašė:
Planuoju paskiepyti jei dar ne per vėlu ☺
Paskiepyti reikia iki kol vaikui bus puse metu. Tarp 1 ir 2 cakcibos turi praeiti bent 28 dienos
B.URB parašė:
Planuoju paskiepyti jei dar ne per vėlu ☺
Paskiepyti reikia iki kol vaikui bus puse metu. Tarp 1 ir 2 cakcibos turi praeiti bent 28 dienos
Asara akyse parašė:
Mamytes, norejau paklausti del vit D. Kas naudoja vandenini aquadetrim. Ar perkant reikalingas receptas? Kai pirkau pirma karta, sake recepto nereikia, galvojau dab…
Pirkau du kartus. Recepto nereikėjo. Šiandien kaip tik pirkau
Minuscule parašė:
Kol kas tai tas pačias. Bet su kiekvienu vaiko prabudimu jas pakeičiu, kai vaikas budinėjasi kas 2 val.tai ok, bet va kai miega ilgiau, tai man neramuir ieš…
O kas neramu? As nakti nekeičiu, tik paryčiui. Nakti manoji nekakoja, slapima puikiausiai sugeria vienas pampersas, jokio odeles paraudimo.
Minuscule parašė:
O kaip sekėsi sugerti mažiukam tą nuo roto vakciną? Daug ten jos? O kam šalutinės reakcijos buvo po roto, tai kaip kitus skiepus pernešė?
Nedaug, su svirkštu į burnytę per kelis kartus sušvirkščia. Kažkiek su seilėm per žanduką nubėga, bet visumoj išgeria.
Erlandukas parašė:
Sveikos mamytės, pagaliau ir aš galiu pasidžiaugti savo mergytės pasiekimais ? nepaisant to, kad dar nešiojam tą pagalvėlę tarp kojyčių, bet prieš 4 dienas mano mer…
Kaip šaunu. O dar kokius nors pratimus darėt, kad stiprint raumenukus?
Asara akyse parašė:
O kodėl galima skiepyti tik iki pusės metų?
nesidomėjau, užtat įdomu. Maniau, kad kada sugalvoji, tada ir skiepiji. Nes draugai savo darželinuką nuo roto vakcinavo
astulja parašė:
O kas neramu? As nakti nekeičiu, tik paryčiui. Nakti manoji nekakoja, slapima puikiausiai sugeria vienas pampersas, jokio odeles paraudimo.
Mano ir nekakoja, bet man atrodo, kad ten jam šlapia vis, šunta, kad nelabai sveika, nes kad ir vienas sysiukas koks būna, bet vis tiek pakeičiu. Juolab skaičiau vaikų urologo straipsnį, kad berniukams iš vis geriausia kuo mažiau būti su pampersu arba neleisti kad ilgai būtų su prisisiotų, nes gali turėti įtakos jų nevaisingumui ateityje.
Lorrii parašė:
Kaip šaunu. O dar kokius nors pratimus darėt, kad stiprint raumenukus?
Nešiojau su tuo itvaru tiesiog ant pilvuko daug sau ant rankos pasiguldžius zemyn veiduku. Is pradziu nepatiko, bet zaidimo forma tai dainuoju jei, tai prie veidrodzio sudominu ir pradejo pamazu patikti jei taip ir pradejo po biski kelti nes priesais veidrodi save matydavo ? na ir pampersa keiciant nuo vieno sono ant kito pavardydavau, kaip maniskis sake "ritineju kaip kiausini"? ant pilvuko guldziau visai be drabuziu keiciant pampersa, jei tik be drabuziu buvo priimtina tokia pozicija ? jei labai patinka nugarytes glostymas, tai paguldzius ant pilvuko paglostau nugaryte ir kazkaip pergyvenom ta klykimo etapa ant pilvuko ? tai va tokie ir pratimai is mamos fantazijos, bet suveike nes mergaite kelia galvyte ir noriai guli ant pilvuko ? o buvo etapas kai iskart paguldyta klykdavo ir nei minutes nepaguledavo ant pilvuko. Tai viska itvarui buvau nurasius, bet parode ortopedas kaip nesioti ir rezultatas yra akivaizdus ?
JurateJuratuke parašė:
Kaip dziugu skaitytiSveikinu su pasiekimais!!!
Ačiū, labai didelis džiaugsmas matyti stiprejančią mergaitę ?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai