Lorrii parašė:
Kaip šaunu. O dar kokius nors pratimus darėt, kad stiprint raumenukus?
ligos.sveikas.lt/lt/vaistai/imuninei_sistemai/rotarix1/# taip raso informaciniam lapely. Po to gal neveikia. Nezinau
Lorrii parašė:
Kaip šaunu. O dar kokius nors pratimus darėt, kad stiprint raumenukus?
ligos.sveikas.lt/lt/vaistai/imuninei_sistemai/rotarix1/# taip raso informaciniam lapely. Po to gal neveikia. Nezinau
Makoul parašė:
Labas rytas,norejau pasiklausti apie roto viruso vakcina. Kaip suprantu sita vakcina mokama,kiek kainuoja gal zinote? Ir kaip pati procedura? Daktare minejo,kad akt…
Du skiepai, kekvienas po 77 eur. Pas mane du vaikai. Bet jeigu butu ir vienas, vistiek skiepyciau. Šlykštus virusas!
Makoul parašė:
Labas rytas,norejau pasiklausti apie roto viruso vakcina. Kaip suprantu sita vakcina mokama,kiek kainuoja gal zinote? Ir kaip pati procedura? Daktare minejo,kad akt…
Mes mokejom apie 60 eur uz viena vakcina. Su svirkstuku po truputi tiesiog i burnyte sulasina. Pas mus ir vienturte bet galvojom i ateiti, kai prades darzeli lankyt.
Asara akyse parašė:
Mes mokejom apie 60 eur uz viena vakcina. Su svirkstuku po truputi tiesiog i burnyte sulasina. Pas mus ir vienturte bet galvojom i ateiti, kai prades darzeli lankyt…
Kur cia tokia kaina?
as mokejau 75 eurus.
Ir mamytes kurioms ginekologes buvo israsiusios zvakuciu nuo maksties issausejimo koks ju pavadinimas? Ant paprasto lapelio uzrase ir pameciau
ximi parašė:
Kur cia tokia kaina?as mokejau 75 eurus.
Antakalnio poliklinikoj
Erlandukas parašė:
Sveikos mamytės, pagaliau ir aš galiu pasidžiaugti savo mergytės pasiekimais ? nepaisant to, kad dar nešiojam tą pagalvėlę tarp kojyčių, bet prieš 4 dienas mano mer…
Kaip smagu! Mes irgi su itvaru, pasakykit kaip jum ten sake nesioti? Aciu
Asara akyse parašė:
Antakalnio poliklinikoj![]()
Pas kokia daktare Antakalnio pol.lankotės? ☺
Makoul parašė:
Pas kokia daktare Antakalnio pol.lankotės? ☺
Pas Asta Mačienę. O Jūs?
ximi parašė:
Kur cia tokia kaina?as mokejau 75 eurus.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai