karolina.b parašė:
Man ir buvo išrašę, tai pirkau tokias
Aciu ?
karolina.b parašė:
Man ir buvo išrašę, tai pirkau tokias
Aciu ?
ximi parašė:
Aciu ?
O man rekomendavo flugenil geli
Asara akyse parašė:
Pas Asta Mačienę. O Jūs?
Ieva Vieversyte,nauja jauna daktarė ?
Mes už rotarix mokėjome 95 ?. Nors turim tik vieną leliuką, bet draugų vaikai jau darželius lanko, tai nenorim, kad pasigautų. Manajai kai girdė, tai dar tūtę pamainiui įdėdavo, kad nurytų. Šiaip tūtės ne mėgėja, bet šį kartą tiko ? Šalutinis poveikis pirmai parai buvo padidėjęs šlapinimasis, o antrai ir trečiai - skystesnis kakutis.
Sekantis gėrimas nusimato per 5 mėnesio vizitą pas gydytoją. Per 4 mėn vizitą reikės tik priminti, kad užsakytų.
Dėl plaukų slinkimo taip pat "linksminuos". Prasidėio lygiai 3 mėn proga ?
Makoul parašė:
Ieva Vieversyte,nauja jauna daktarė ?
Patenkinti gydytoja? Gavot siuntimus pas neurologa, ortopeda?
Asara akyse parašė:
Patenkinti gydytoja? Gavot siuntimus pas neurologa, ortopeda?
Patenkinti,pabėgom iš kitos poliklinikos. Norėjom pas Žemaitienę,ten vietų nebuvo tai pasiūlė pas ją. Bet patinka konkreti,jauna...o ana buvo šypsosi pliurpa,bet nieko nepasako ? pas chirurgą buvom,o pas neurologą,kad ir nieko nesakė. Gal nebuvo dėl ko siųst. Padare vit.d tyrimą (jetau ašaros kaip pupos)☺ bet namie visiems žaislams jau rodo popa su pleistru ? ir pas alergologą gavom siuntimą dėl odos. ?
Makoul parašė:
Patenkinti,pabėgom iš kitos poliklinikos. Norėjom pas Žemaitienę,ten vietų nebuvo tai pasiūlė pas ją. Bet patinka konkreti,jauna...o ana buvo šypsosi pliurpa,bet ni…
Mes gal irgi begsim. Turetu pradeti dirbti vyro pazistama, tiksliau jie yra vyra, jo sese gydziusi, anyta pazista, tai sakom, gal negailes siuntimu bent, kai pazistama. Tik kolkas antakalnyje ji dirba kaip budinti, dar negavo kabineto, bet turetu gauti
Makoul parašė:
Patenkinti,pabėgom iš kitos poliklinikos. Norėjom pas Žemaitienę,ten vietų nebuvo tai pasiūlė pas ją. Bet patinka konkreti,jauna...o ana buvo šypsosi pliurpa,bet ni…
Gal kartais baseina l ankot ar planuojat?
Matau buvo diskusija del roto viruso. Su vyru buvom apsisprende neskiepyt, kadangi gauna visus privalomus skiepus plius nuo meningokoko, vaikas vienas šeimoje, aplink nėra daug mažu vaiku ir panasiai. Kol žiema, tai nei po prekybcentrius, nei labai kažkur nevaikštom, vyras dažniausiai dirba iš namu, svečius priimam pas save, sveikus. Bunam tik lauke, kasdien po 2-3 valandas. Ir vat nuo pirmadienio nakties santariškese esam su roto virusu;) nežinau, ar skiepas butu apsaugojes, bet mes nesugebejom apsaugoti. Kadangi valgo tik mp, tai forma gana lengva, tik viduriuoja, bet vis tiek butu smagiau isvengti.
leliuone parašė:
Kaip jum sekas maitint? Ramiai valgo? Pas ka buvo krutu streikas jau baigesi? Mum jau turbut penkta sav kai maitinu tik apsnudusiu, bet miegelis trumpeja ir buna p…
O siaubeli, labai uzjauciu. Zinau, kas tas yra. O svoris gerai auga vaiko? Nu man buvo tikra tragedija tas streikas. Pastovi itampa kad reiks pamaitint. Ir kaip visi sako kad per pora dienu baigias, tai nei velnio.. Irgi teses ilgiausiai. Ir ko tik nedariau, ir apsnudusia maitinau ir sokinejant ant kamuolio ir duse ir vonioj.. Nu vienu zdz. Po to ant galo jau mama mano sako nu nenornalu, kad vaikas istisai verkia.. Daviau misinuko ir baiges visi streikai. Is krutines tik papildomai damaitindavau. Bet jum aisku nesiulau. Jus saunuole kad laikotės taip ilgai.
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai