Meska22 parašė:
O banana ragauti duoti zalia ar reikia virti, kepti?![]()
Kiek skaiciau tai bananas vienintelis, kuri galima neapdorota pradzioje duoti
Meska22 parašė:
O banana ragauti duoti zalia ar reikia virti, kepti?![]()
Kiek skaiciau tai bananas vienintelis, kuri galima neapdorota pradzioje duoti
SimonaFr parašė:
Gal kuri mamytė yra su Ryanair su vaikiuku bet be tėvelio skridusi? Reikia man kazkokio tai igaliavimo/tėčio sutikimo?
Nieko nereikia jei ES ribose skrendate
Mamos, kurios pradejot primaitinima jau, kaip sekasi susidraugauti su vandenuku mazyliams? mano vienas noriai geria, o kitam niekaip neisiulau ? jau nebežinau kaip dar siūlyti
turim NUK gertuves first choice, taip pat bandziau duot iš paprasto buteliuko iš kurio mišinuką valgo, tai irgi patraukia ir iškart ziaugcioja. O gal kokį arbatėles grūdelį įmesti, kad bent šiek tiek skonio butų ir gal tada gera?
Sunrise parašė:
Mamos, kurios pradejot primaitinima jau, kaip sekasi susidraugauti su vandenuku mazyliams?mano vienas noriai geria, o kitam niekaip neisiulau ? jau nebežinau ka…
Sauksteliu jei duodu tai isgeria.is gertuves traukia,bet dazniausiai viska isspjauna
geranta parašė:
Sauksteliu jei duodu tai isgeria.is gertuves traukia,bet dazniausiai viska isspjauna![]()
O daug duodat su saukstuku? aš bandziau duot iš sušaukštuku tai pro lūpų kamputi viska išpila žalčiukas :))
Sunrise parašė:
O daug duodat su saukstuku?aš bandziau duot iš sušaukštuku tai pro lūpų kamputi viska išpila žalčiukas :))
Nu kokius 5 saukstelius.na kol geria
geranta parašė:
Nu kokius 5 saukstelius.na kol geria![]()
O kaip dažnai pasiulot? Ar tik po košes?
Sunrise parašė:
O kaip dažnai pasiulot? Ar tik po košes?![]()
Kolkas tik po koses.
Mp be ribojimo