NeTaPati parašė:
Sveikos. Ar visu metinukai jau vaiksto?
oj ne, i baldus isikibus tai vaikso, bet pati tai dar tolil. Jei uz ranku paemu kad pavest tai sedasi is karto. Esu pagavus stovincia nesilaikant keliom sekundem.
NeTaPati parašė:
oj ne, i baldus isikibus tai vaikso, bet pati tai dar tolil. Jei uz ranku paemu kad pavest tai sedasi is karto. Esu pagavus stovincia nesilaikant keliom sekundem.
NeTaPati parašė:
Maniske 3 zingsnius tik zengia, jei kvieciu ir atstumas nedidelis. Kitaip tupia ir ropoja. Pati stovi jau tvirtai nesilaikydama, net pasisukioja. Gali pati atsistoti nesilaikydama ir tupti. Bet va eiti viena dar privengia. Ropoti jai patogiau
ir visur lipa.. kuo auksciau, tuo geriau
bent nulipti jau irgi graziai moka, bet man vis tiek baisu, kad nenusiverstu kur.. tai lakstau paskui.
Egle ir vargse. Iki puses kaip apipesiota
PeČius parašė:
Visai kaip maniskis :). Bandau pavesti uz rankyciu, jis jas traukia man is delnu, klaupias keturiom ir ropoja sau 😁. Labai keista man tai, nes sese nuo 10 menesiu tik bliaudavo nuolat rankas istiesus kad vedziociau, nei ropoti nei sliauzti nenorejo. Tai ir stebiuos, kad brolis 5 zingsnius paeina vedamas ir daugiau nenori, o kad pats zengtu tai isvis net minciu neturi dar. Kokie skirtingi vaikai
gruoduke parašė:
jau ir lipam visur o kad auksciau butu tai ar zaisla pasimeta po kojytem.ar limonado buteli.vienoj vietoj nenustovi tai kaciukus tai suniukus paskriaudra ar virese …
Oho
kokie jus protingi
Nonita03 parašė:
Sveika, gal kokios arbatos pagerkit. Man padėjo šiek tiek.
Su miegu kovoju vieninteliu būdu - vaikas miega su manim. Kartais ir dieną abu pri…
Kaip sekasi pratintis? As turiu minciu leisti kai prades vaikscioti. Gal turit patirties su pirmagime? Gal irgi tokio amziaus leidot?
NeTaPati parašė:
Mūsų vaikinas jau vaikšto nesilaikydamas į baldus, savarankiškai 😊 per kambarį jau pereina ☺
NeTaPati parašė:
Kaip sekasi pratintis? As turiu minciu leisti kai prades vaikscioti. Gal turit patirties su pirmagime? Gal irgi tokio amziaus leidot?
Mano i darzeli eina tris dienas i sav.. Tikaliau... Ropoja. Nebuvo sunku visai, nes patinka jai tarp vaiku, už tai ir gavo dovanu ta darzeli. Jei kur kitur nueidavom ir budavo ten vaiku tai butinai prie kurio nors nusliauzdavo, tik dazniausiai likdavo ignoruota 🙄. Per mazi tokio amziaus vaikai suprast kad bendraut yra draugiska. Ir prie manes nera labai ypatingai prisirisus, gal del to kad tetis vos ne tiek pat demesio kiek as jai skiria, su juo jai net smagiau, tas gi prijuokina ja iki asaru, o gal del to kad ant pm augo. Nors labiausiai tikiu kad cia nuo vaiko budo priklauso, ko ir labai noredamas neparinksi.
NeTaPati parašė:
Visai kaip maniskis :). Bandau pavesti uz rankyciu, jis jas traukia man is delnu, klaupias keturiom ir ropoja sau 😁. Labai keista man tai, nes sese nuo 10 menesiu t…
Jei vaikelis siaip sveikas anksciau ar veliau vis tiek viska prades daryt. Bus koki 6metai, laikas i mokykla tikrai viska mokes, ir visai nebebus svarbu kada pradejo, verstis, sedeti, ropoti, vaikscioti, kalbeti, ant puoduko sesti, ciulptuko netureti, is tevu lovos iskrapstytas ir t.t.
Mano is tu kur veliausiai vartytis pradejo, o pirmas dantis tik 8men isdygo, bet del to visai nesibaiminau, svarbiausia kad siaip sveika.
as_ta parašė:
Mūsų vaikinas jau vaikšto nesilaikydamas į baldus, savarankiškai 😊 per kambarį jau pereina ☺
OJ mes kaip varom
tiesiog bėgiojam
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai