Karoliukas91 parašė:
Man irgi.. pyktis sukyla pamacius tokius klausimus..
Zmones matyt neturi kur daugiau pinigu deti
Karoliukas91 parašė:
Man irgi.. pyktis sukyla pamacius tokius klausimus..
Zmones matyt neturi kur daugiau pinigu deti
Jurgaiciukas parašė:
Sveikutes ? mums jau 40savaiciu,pagal plana 25d turetume sulaukti mazos mergytes? mums echo dare mazdaug pries men? tik pamatuodawo pilwuka,swori ir wiskas? dar nor…
Ir galu gale, tegul baigiasi tas pinigu kisimas, tik mes patys galim sustabdyti tai, nebeduodami tu pinigu! Mane ir tokie klausimai paralizuoja, nesu gyvenime davus ir nezadu duot. ir blogiausia tai, kad per tokias davejas ir nenutruksta grandine?
Lapute Pilkoji parašė:
Sveikos, merginos, mano numatytas gimdymas sausio men, taciau siandien visa diena maudzia kaip per menesines. Kalbejausi su gydytoja - liepe guleti, gerti Magnio, v…
Protingiausia butu pasiskambinti ten kur gimdysit, pakonsultuos, pasakys kas ir kaip
Roberta27 parašė:
Labas rytas, nu va is gruodinukiu tapsim lapkritinukes ?? apie 4ryto nubego vandenys, atvaziavus po biski prasidejo saremiai?? tik kaklelis neatsidaro??…
Lengvo gimdymo,praneskit,kaip sekesi :))
Jurgaiciukas parašė:
Sveikutes ? mums jau 40savaiciu,pagal plana 25d turetume sulaukti mazos mergytes? mums echo dare mazdaug pries men? tik pamatuodawo pilwuka,swori ir wiskas? dar nor…
Niekada nedaviau ir neduosiu
Jie savo darba atlieka juk - ateina i darba ir po pamainos namo iseina, po menesio atlyginima uz tai gauna. Nebent gydytojas kvieciamas is iseigines ar nakti. Ar kasininkems duodam pinigu uz tai kad prekes nuskanavo? Ar savitarnos kasoje gaunam papildomas nuolaidas? Iseinant is gimdymo namu galima atsidekoti personalui - nunesti torciuka, pyragiuka ar buteliuka.. kiti geliu nesa, bet tai nera privaloma.
egle.ju2259 parašė:
Sveikos, o man bėda...nerandu kaune pirkti maitinimo liemeneles patogios. Nenoriu pirkt internetu nes noriu matuotisgal kas kur pirkot?
HM nieko neradot?
egle.ju2259 parašė:
Sveikos, o man bėda...nerandu kaune pirkti maitinimo liemeneles patogios. Nenoriu pirkt internetu nes noriu matuotisgal kas kur pirkot?
Man ir beda buvo kol radau, apvaziavau puse Vilniaus. Bet labai patogia,kokybiska ir graziai radau ,,Migle" parduotuveje. Sumokejau 26eur,is pradziu labai gaila buvo tiekmoket,bet kitos iseities nebuvo,taciau po to drauge parode,kokia turejo,ziuriu tapati, tai sake buvo labai patenkinta
Lapute Pilkoji parašė:
Sveikos, merginos, mano numatytas gimdymas sausio men, taciau siandien visa diena maudzia kaip per menesines. Kalbejausi su gydytoja - liepe guleti, gerti Magnio, v…
Karoliukas91 parašė:
Tai gal jus patys labai jau auksti? Mano dukra gime 53, tai 62 dydis skendo![]()
Nu mes su vyru esam abu is aukstuju zmoniu, bet pirmagimis gime 2, 330g o ugis buvo 49cm, savaite anksciau gime nei terminals buvo, tai 56cm jam buvo dideli rubai, todel ir klausiu mamyciu patirties kiek gali priaugti mazdaug ir kokius detis kad butu normaliai aprengta mazyte, bet manau isidesiu ir 50cm ir 56cn rubeliu ?
egle.ju2259 parašė:
As hm pirkau,nes tik ten radau man tinkama dydi
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai