Sveikutes.Jungiuosi ir as su puikiom žiniom :)❤❤❤❤
2018 m. Balandinukų grupė ❤️ (Archyvas iki 2018.01.04)
Sveikutes.Jungiuosi ir as su puikiom žiniom :)❤❤❤❤
2018 m. Balandinukų grupė ❤️ (Archyvas iki 2018.01.04)
Samanta21 parašė:
Mamos kada pirma kart isejot vienos? Kiek leliukam laiko buvo? Noriu nueit pas manikiuriste bet byjau.. palikciau vyrui bet ka daryt nusitraukt pieno?![]()
Kai 2sav buvo reikejo i poliklinika siulu traukti. Pamaitinau pries, vyras netoliese su masina vazinejos
aniga00 parašė:
Svedijoj galima prasyt swepningo nuo40 savaites. Plius pagal naujas studijaz yra galimybe skatinti 41 sav arba 42
Swepningas, tai cia kas, atidalijimas ar gimdos kaklelio masazas
? Geguzes 4 einu pas akusere, reiks uzklaust, nes nieko man pati nesake
VytėNemunėlis parašė:
Kai 2sav buvo reikejo i poliklinika siulu traukti. Pamaitinau pries, vyras netoliese su masina vazinejos![]()
Kad beveik is karto ejau ten kur buvau suplanavus. Pritraukiau pieno palikau del visa ko, bet neprireike nes grizau anksciau nei po 3 val.o siaip ir i manikiura ir i pardes ir i paroda cia tokia buvau nuvaziavus, ir reikalu tvarkytis, ir vyras spektakly buvo vienas su abiem vaikais sestad. Pora kart turejau ir valandind auklyte pasikvietus, tam kad su vyresniuoju iseit tik dviese, o leliukas pramiegojo namie, ta auklyte ia neturejimo ka veikt man langus nuvale 😂😂
Geriausia kad buvau blakstienom uzsirasius, o pagimdziau 3 sav per anksti, tai ir sutarem su ta meistre, kad bandysim su kudikiu kartu, nes ten gi reikia gulet uzsimerkus minimum valanda. Ir kaip tycia nemiegojo maZiukas! Nu bet ir neverke, pastumdem vezimeli abidvi ir viska pasidarem.
Su antru viskas daug paprasciau, bet ir su pirmu i manikiura isejau 2 sav jei gerai atsimenu, vyras pats isstume 🙈🙈 sake eik, atsipalaiduosi gal truputi 🙈
laimasity parašė:
Gal kuriai po gimdymo problema buvo su hemarojum? Ka naudojot?nzn ar sesuciu ko prasytis,nes dar ligoninej esam
Aš naudoju proctoglyvenol tepaliuką. Yra ir žvakutės, bet man labiau tepaliukas tinka.
Lovelymamy parašė:
Na gal kuri labiau ismano ir patars 😀 kokia nesiokle o gal vaikjuoste geriau pirkti ?
Mes su pirmaja babybjorn active turejom, dbr irgi vel turim tokia
Lovelymamy parašė:
Na gal kuri labiau ismano ir patars 😀 kokia nesiokle o gal vaikjuoste geriau pirkti ?
As irgi bb nesiokle turiu, bet zinau, kad jos nera pacios geriausios
Lovelymamy parašė:
As pasiskaicius susidariau nuomone kad geriausia manduca. Tai tokia ir nusipirkau.
Snd isbandziau kaip tik, patogi visai, tik reika igudziu vienai uzsidet, vyras pvz uzsideda ir nesiojas be vargo.
Su pirmu turejau chicco kazkokia, tai man nepasiteisino, nes nebuvo dirzo per juosmeni ir visas svoris tik ant peciu, tai db jau ziurejau kad butu ir dirzas.
Tiesa, man visai patiko (ir maziui) nesioti ji veiduku i prieki, bet rekomenduoja dbr kad visada nesiot tik veidu i mama, ir toh ergonomiskoj mandukoj kitaip ir neidesi. Tai gaila biski
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai