Gridei parašė:
Labas, norejau paklausti kaip sekasi kalbeti jusu gruodinukams? Mano dar beveik nekalba, nors nuo gimimo ir dainuoju, viska pasakoju, knygutes vartom su noru m, dab…
Mes po truputi kalbam,bet pagrindarg sava kalba uzsiima
Gridei parašė:
Labas, norejau paklausti kaip sekasi kalbeti jusu gruodinukams? Mano dar beveik nekalba, nors nuo gimimo ir dainuoju, viska pasakoju, knygutes vartom su noru m, dab…
Mes po truputi kalbam,bet pagrindarg sava kalba uzsiima
freze parašė:
Kaip jums puoduko reikalai? Mes antra diena vargstam. Tik karta maziukas pavyko. Gal kokiu patarimu turit?
Mano sūnus nu niekaip su puoduku nebendrauja, turim grojantį, supranta, jog kai kažką padarys jam plos,bet nu ne ir viskas. Pats jau savo kalba pasako, jog nori kakutės bet ant puoduko kiek sodinu irgi nepadaro 🤷♀️
freze parašė:
Kaip jums puoduko reikalai? Mes antra diena vargstam. Tik karta maziukas pavyko. Gal kokiu patarimu turit?
Viską daro ant puoduko jau nuo vasaros. Bet vaikai labai skirtingi,nespauskit, išmoks tikrai. Na pvz pirmagimis tokio amžiaus dar pilnai su pampiu lakstė,o va sesė jau nuo 1.6m.ant puoduko. Bet ji viską anksčiau,ir šneka jau viską normalia kalba,sakiniais,būna aiškiau už brolį pasako.
Gridei parašė:
Mano sūnus tai jau gerai kalba, trijų žodžių sakinukais (nors sakoma kiek metų tiek ir žodžių turėtų jungti į sakinį).. irgi nuo pat mažens knygutes, paveiksliukus vartau, bet gal didžiausias indėlis yra eilėraščiai, daugybę jų esu išmokusi ir vis kartodavau, ir dabar pauzes darau deklamuodama, o sūnus įterpia reikiamą žodį.. ir aš atmintį lavinu (nors po nėštumo ji man ypač gera paliko) ir vaikas nejučiom išmoksta 😉 o su puoduku reikalai geri tik darželyje, namie tik vakare prieš prausiantis ir viskas.. nenori ir viskas.. daržely matyt 'bandos' jausmas suveikia..
freze parašė:
Pasedi ant puoduko ir atsistojus pridaro salia arba uzmaunu triusikelius ir iskart sisioja. Nervai ilgai taip nelaikis, tuoj pasiduosiuEis rudeni i darzeli ir i…
Čia ne piktuoju, bet nedėkite 100% vilčių į daržą, nes labai nuo auklėtojos priklauso jei tingine tai su pampiu paprasčiau. Mano dukryte senai be pampiu ir į daržą be pampiu išėjo pora kartu per pietų miega padarė į lovytę ir be mano žinios dėjo pampius jai darže, kad būtų paprasčiau 🤷♀️
freze parašė:
Tik kantrybes ir ramybes
mes nuo vasaros mokomes. Namuose bunam be sauskelniu, o i lauka ir miegui su. Ismoko gana greitai kaku i puoduka, dabar jau pati nueina, tik turiu speti suziureti, kad su triusikeliais neatsisestu. O sisiu tai dar 50/50. Ilgai mokomes, niekaip iki galo. Kartais graziai pasako sisiu ir speja nueiti, as reguliariai pasiulau, bet buna visaip. Buna pasedi, sausa, o atsistojus i kelnes uz puses minutes pridaro. Buna is vis sausu dienu. Eina i darzeli nuo rugsejo, tai ten mums truputi ir pristabde mokymasi, nes jame laiko su sauskelnem
tai namuose mokomes, bet per dienas darzely nesivargina mokinti.
Gridei parašė:
Pas mus lygiai tas pats
tikiu, kad viskam savam laikas
labai svarbu, kad supranta ;)
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai