SimonaZu parašė:
Turiu susiauciama ir surisama dirzeliu. Drasiai tiks iki pat galo o ir veliau sunesiosiu😉
Aš irgi susiaučiamu pora turiu
SimonaZu parašė:
Turiu susiauciama ir surisama dirzeliu. Drasiai tiks iki pat galo o ir veliau sunesiosiu😉
Aš irgi susiaučiamu pora turiu
Uzsisakiau toki didesnio dydzio 🤔 pasiziuresiu kai gausiu ar ne nesamone uzsisakiau 😂
s.aliexpress.com/bI7BzaiI?fromSns=Copy to Clipboard
raudona321 parašė:
Garantavo lytį šiandien turesim brolį...
Laiminga? Nes pagal žinutę atrodot nusivylus...
Stilla parašė:
Laiminga? Nes pagal žinutę atrodot nusivylus...
Nu seip labai tikėjomės mergytės,noras begalinis buvo. Bet džiaugiamės išvis šiai dienai kad galim susilaukt vaikų kai aplink kiek prisiklausai situaciju
Rai monda parašė:
Nuo skrandzio rugsciu ka naudojat?
Labai gerai padeda migdolų riešutai, bet reikia smukiai ir ilgai kramtyti juos. taip pat puikiai veikia Borjomi mineralinis vanduo.
Pumpum parašė:
Ka galvojat daryt su paltais?lapkriti tikrai jau bus vesoka, bet del poros men nesinori permoket. Is ali baisu kad dydzio nepataikyt gali. Kazka gal matet gero?…
Turiu likusią šiltesnę striukę/dublionkę nuo pirmagimės, tai bandysiu verstis su ja. Turėčiau iki gimdymo sutilpti 😀 Prieš trejus metus pavyko nusipirkti per išpardavimus už 10 eurų, tai dabar visai nesinori kažko ieškoti. Nebent per Mamų mugę rugsėjo pab. kažką aptikčiau 😀
raudona321 parašė:
Nu seip labai tikėjomės mergytės,noras begalinis buvo. Bet džiaugiamės išvis šiai dienai kad galim susilaukt vaikų kai aplink kiek prisiklausai situaciju
Svarbu, kad viskas gerai, na o lyties deja neapsirinksi. ⚘
Mantule parašė:
Labai gerai padeda migdolų riešutai, bet reikia smukiai ir ilgai kramtyti juos. taip pat puikiai veikia Borjomi mineralinis vanduo.
Reiks pabandyt
raudona321 parašė:
Tai jau turit viena mergyte. Man kaip tik atrodo fainiausia turėt porele👫
Souri parašė:
Tai jau turit viena mergyte. Man kaip tik atrodo fainiausia turėt porele👫
Ne mūsų mergyte pirmagime yra amžina atilsį, antras berniukas ir dabar trečias bus berniukas... Kadangi žinojom kad va ir ta ir ta lytį galim turėti tikėjomės trečio vėl gal mergytes
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai