Rai monda parašė:
Nuo skrandzio rugsciu ka naudojat?
Frutin
Rai monda parašė:
Nuo skrandzio rugsciu ka naudojat?
Frutin
Mėta30 parašė:
Ačiū, merginos!
Pirmadieni leido man. Išrašė recepta ir o kompensuojama knygute. Nuejus i vaistinę 1.44 sumokejau ir gryzus atgal suleido☺️😑
Be kompens. Knyg. 57e tie vaistai😁
--Sandra-- parašė:
Pirmadieni leido man. Išrašė recepta ir o kompensuojama knygute. Nuejus i vaistinę 1.44 sumokejau ir gryzus atgal suleido☺️😑
Tai kad dabar nebereikia turėti knygelės kompens vaistams. Elektroninius irgi išrašo kompensuojamus.
ZivileD parašė:
Tai kad dabar nebereikia turėti knygelės kompens vaistams. Elektroninius irgi išrašo kompensuojamus.
Man irgi elektronini israse,bet sake kad jis 100% kompensuojamas🤔
Pumpum parašė:
Ka galvojat daryt su paltais?lapkriti tikrai jau bus vesoka, bet del poros men nesinori permoket. Is ali baisu kad dydzio nepataikyt gali. Kazka gal matet gero?…
Turiu susiauciama ir surisama dirzeliu. Drasiai tiks iki pat galo o ir veliau sunesiosiu😉
Pumpum parašė:
Ka galvojat daryt su paltais?lapkriti tikrai jau bus vesoka, bet del poros men nesinori permoket. Is ali baisu kad dydzio nepataikyt gali. Kazka gal matet gero?…
Man cia buvo pagrindinis klausimas vos pastojus
Tiek i palta tiek i striuke tikrai nebetilpsiu,o prasisegus vaikscioti irgi ne man, nes as is tu kur apsimoturiuoja iki negalejimo
Mastau paieskoti tiesiog pigaus varianto tam laikotarpiui aisku grozio tikriausiai nebus, bet labai jau gaila ir islaidauti. Vis visliuosi, kad greit griziu i ankstesnius rubus
Ai vyras dar juokiasi sako galesiu jo panesioti
Gvazdikelis parašė:
Man cia buvo pagrindinis klausimas vos pastojusTiek i palta tiek i striuke tikrai nebetilpsiu,o prasisegus vaikscioti irgi ne man, nes as is tu kur apsimoturiu…
As dairysiuos isparduotuvese kokios pukines striukes didesnio dydzio vienam sezonui . Nes pilvas ir svoris per diena nedings, papai i pernykste striuke kol maitinsiu - netilps 😁😁😁 tai zadu tiesiog didesne striuke nusipirkt, kad po gimdymo butu. Iki tol pratrauksiu su senienom nuo praeito nestumo.. o jei terminas lapkricio gale butu, tai tikrai daryciau kaip SimonaZu sako, ieskociau vilnonio neliemenuoto palto su dirzu ir nesiociau tiek dar nescia, tiek pagimdzius
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai