Fibukas parašė:
Dar papildysiu, kad lb svarbu issinagrineti, is kur siuncia. Jei pardavejas turi sandelius es, tai ir nuo brangaus pirkinio muitu nereiks moket. Svarbu susitart su …
Na taip sito nepaminejau, dekui uz papildyma
Fibukas parašė:
Dar papildysiu, kad lb svarbu issinagrineti, is kur siuncia. Jei pardavejas turi sandelius es, tai ir nuo brangaus pirkinio muitu nereiks moket. Svarbu susitart su …
Na taip sito nepaminejau, dekui uz papildyma
marinark parašė:
Nesu nieko uzsisakiusi is aliaxpress, gazdina kitu istorijos, kad uzdeda mokescius, kas gsubasi labai brangu. O kaip uzsisakyti ir nepapulti i tokia nemalonia istor…
Iki 22 eur mokesciu nera jokiu. Jei virs 22eur kainuoja, galima graziai pardavejui parasyti ir paprasyti, kad parasytu ant pakuotes mazesne kaina, ir nieks nesiknisines. Aisku ten visko gali but, patikrins, ispurtys, ir vis tiek reiks susimoket, bet manau yra tukstanciai idomesniu prekiu nei kazkokia smutke is ali kad ten labai tikrinti 😅 o kazka labai brangiau nei 20eur nematau prasmes is ali uzsakinet, baisu rizikuot ir nepataikyt ant kokybiskos prekes. Reziume daug metu is ali uzsisakineju prekes sau, dabar ir vaikui uzsakiau, nusivilt teko vos pora kartu, o uz neatejusias prekes sekmingai atgavau pinigus. Perku pasirinkus numbers of orders, ir ziuriu kur daugiau uzsakymu (nors pora kart pirkau ir kur uzsakymu nebuvo, ir buvo super), pasitikrinu preke per ali tools programele (ten parodo, ar akcija feikine, ar tikra, kokios jos kainos buvo pastaruoju metu, kokio patikimumo pardavejas ir pan. Tiesiog parsisiunciat ta programele ir patikusia preke pasirenkat kad bendrintu per ja 🤗). Perziuriu nuotraukas atsiliepimu, ir viskas super. Nesiokles ir as nepirkciau is ten. Is vis nusipirkau vaikjuoste, kad nuo gimimo kaip kukuli pas save susipakuociau 🤗 ergonomiska 100% 😅
Arijja parašė:
Siaip viskas priklauso is kur siunciates ir uz kokia suma. Muitus jei ne ES man regis deda nuo 25 euru ( as visad i 20 orentuojuosi), tai jei neperkat is vieno pard…
Aciu
Fibukas parašė:
Kaip tas susitarimas vyksta?
Pumpum parašė:
Iki 22 eur mokesciu nera jokiu. Jei virs 22eur kainuoja, galima graziai pardavejui parasyti ir paprasyti, kad parasytu ant pakuotes mazesne kaina, ir nieks nesiknis…
Uiiii vistiek man sudetinga cia viskas
Labai norejau uzsisakyti video aukle. Bet kaip suprantu nesugebesiu, reiks Lietuvoj dairytis
Nre01 parašė:
Turinčioms neigiamą kraujo grupę. Dėl antikūnų kraujo tyrimą reikia daryti kai eina 28 savaite ar suėjus pilnai 28?
Aš dariau kai ėjo 28ta savaitė kartu su gliukozės toleravimo testu - gydytoja taip rekomendavo, kad nereiktų atskiro kraujo ėmimo
Mėta30 parašė:
Sveikos, aš šiandien susimąsčiau, nuo kada gydytojai jau pradeda prognozuoti naujagimio svorį. Gal mamytės laukiančios ne pirmo mažylio pasidalintų kiek tiksliai bu…
Kiekvieno echo metu +-parodo svori
Fibukas parašė:
Kiekvieno echo metu +-parodo svori
Bet parodo esamą svorį, o ne prognozuojamą gimdymo metu. Be to jei viskas ok, nuo 19 sav skano iki gimdymo ultragarso gali ir nebūti.
Mėta30 parašė:
Sveikos, aš šiandien susimąsčiau, nuo kada gydytojai jau pradeda prognozuoti naujagimio svorį. Gal mamytės laukiančios ne pirmo mažylio pasidalintų kiek tiksliai bu…
Nežinau tas svoris nepatikimai jų prognozuojamas ir 500gr paklaida tikrai yra,mano aplinkoj niekam negimė toks koks buvo sakomas.man pačiai sykį sake 3,5 o gimė 2,7 kita karta sake 3,4 gimė 3,8
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai