2018.08.17 10:34 (prieš 7 m.)
Erika21 parašė:
Bet jums gali dingti pienas jei toki tarpa nevalgo, nes man ligoninėj sakė labiausiai nakti reikia kelti valgyt dėl to kad pienas gamintusi, nes kitaip jis mažės ma…
Su pirmąja nekeliau, miegojo ilgai (aišku kaip kada, jei dantys ar pilvas tai atsikelia, tikrai badu nemarinu) ir rmaitinau iki metų, net ir nustojus pieno buvo ilgai, taip kad jau žinau save ir kaip viskas vyksta
man asmeniškai kelti vaiką naktį atrodo beprasmiška jei priauga svorio ir gerai jaučiasi, po to svarstom kodel neismiega ir keliasi iki 2 metu
bet čia tik mano nuomonė ;)
Greta. parašė:
O svoris auga? Nes mano pirmagimis miegojo visa nakti, diena irgi daug miego tai taip vaikas nusilpo, svoris neaugo
Per dvi dienas 160g kai tikrino, o toliau ziuresim, bet aš rami, nes vaikas gerai jaučiasi
dirbanti parašė:
Skaitau ir negaliu patiket... kaip taip kudikis miega... mano isvis kas pora val ar dar dazniai nakti keliasi,valgo it valgo!!o sianakt iavis nuo 4 iki6 ryto diegli…
Maniske dar maža, dieglių nėra todėl ir miega, kaip bus toliau niekas nežino ;) todėl nenusovilkit, nes su pirmagimes pilvuku daug bbedu turejom, žinau ką tas reiškia 🙈