paltine parašė:
Ooo, turiu ta geriJau kokias 2-3 savaites. Gelbsti vyro masazas ( bet tik tol, kol daro) ir geriausia tai kompresines pedkelnes. Kas nakti miegu su jais
Bandau ir aš su konpresinėm miegot, bet vistiek nervina, kol užmiegu :((
paltine parašė:
Ooo, turiu ta geriJau kokias 2-3 savaites. Gelbsti vyro masazas ( bet tik tol, kol daro) ir geriausia tai kompresines pedkelnes. Kas nakti miegu su jais
Bandau ir aš su konpresinėm miegot, bet vistiek nervina, kol užmiegu :((
Nepamenu, kuri klausėt dėl krikštynų dovanos. Man čia yra grožių daug https://yurgajewelry.com/parduotuve/vaikams/
indodo parašė:
O kas tos neramios kojos? Man būna, kad laužo jas, norisi spardyt ką nors, sukinėt jas, tampyt - čia tas ir yra?![]()
Aha, šitas gėris
indodo parašė:
O kas tos neramios kojos? Man būna, kad laužo jas, norisi spardyt ką nors, sukinėt jas, tampyt - čia tas ir yra?![]()
Manau tas pats. Aš ir taip į futbolą verziuosi atsigulus
šiaip nervina ta būsena
zabukas parašė:
Krikštynoms berniukui pirkom sidabrines marškinių sąsagas ir graviravom inicialus ;) Mergytei dovanojom auksinį pakabuką - angeliuką - bet čia kai ėjom krikšto tėva…
Manau, kažką iš žaislų, kai kaip paprasti svečiai.
@laime@ parašė:
Aha, šitas gėris![]()
Pas mane ir jis
Megann parašė:
Manau, kažką iš žaislų, kai kaip paprasti svečiai.
Aš asmeniškai tikrai nenorėčiau gauti žaislų, nes daugumoj jie tik vietą užima, ypatingai pliušiniai - dulkių kaupyklos...Praeitais metais kai ėjom krikšto tėvais tai net ir pasakyta buvo - jokių žaislų....
Va, dar prisiminiau - mano vyresnėlis nuo svečių gavo triratuką ( susidėję pirko), mažylis - balansinį dviratuką...
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai