Farfala parašė:
Tai va - man ta proga klaiki pavasarine alergija dar prisideda![]()
Ciaudau, nosis bega, galva skauda.
Oh, mano draugė
kankinuos ir aš jau
Farfala parašė:
Oh, mano draugė
kankinuos ir aš jau
Linksmosiospedutes parašė:
As irgi nuo mazens buvau vedama i baznycia. Po to kai paaugau, jau ir giedorka reikejo buti. Pamenu buvo kaime musu toooks ciotkas senas kunigas. Vesdavo mums tikyb…
Labai gražiai vaikystėj pas jus viskas susidėliojo
Tik papildysiu, kuo skiriasi Jėzus ir buda šiek tiek. Jėzus mirė kęsdamas kančią, atpirkdamas žmonijos nuodėmes, išskėstomis rankomis, o buda sirgdamas užsisklendęs į save pasinėręs į meditaciją. Jų meditacijų tikslas išnykti susiliejant su visuma, o krikščionybės įprasminti save ir savo gyvenimą per kitą šalia esantį, jam pasitarnaujant, nes bendrystėje gimsta meilė.
Ačiū labai už Jūsų gražias mintis
pasinaudosiu mintimi apie dvi žvakeles
Farfala parašė:
o yr nestukems draugisku vaistu? paprastai loratin atrodo....
Emi ly parašė:
Labai gražiai vaikystėj pas jus viskas susidėliojo![]()
Oooo, o Jumi aciu uz pagilinima minties, net nezinojau ir nepagalvojau apie tai. aciuuu.
Linksmosiospedutes parašė:
As irgi nuo mazens buvau vedama i baznycia. Po to kai paaugau, jau ir giedorka reikejo buti. Pamenu buvo kaime musu toooks ciotkas senas kunigas. Vesdavo mums tikyb…
Mano mintyse nebuvo nieko nuteikiancio ar neigiamo - tik pacios nuostata ir prisiminimai
O atrama zmogui isties butina - ir as tikiu jega, esancia virs musu. Tikiu visatos bei tuo, kas mus sergeja. Tiesiog nenoriu savo vaikams pirsti to, ko jie nesuvokia - kodel tai daro.
@laime@ parašė:
Oh, mano draugėkankinuos ir aš jau
![]()
O ka vartoji? Ka galima mums?
jurmarta parašė:
Mūsų šeimoj krikštynų nebus-nei mano nei brolių vaikų nekrikštysim-patys esam bedieviai,neprimesim ir vaikams tikejimo-uzaugs patys nuspres,kas jie nori būti-budist…
As butent taip irgi galvoju. Pasaulis mazas dabar, nezinai kaip to vaiko gyvenimas pasisuks.
O kadangi patys i baznycia nueinam tik is pagarbos mirusiam ar besituokiantiems, tai nematau reikalo. As sito verslo nepalaikau.
As pradzioj labai tikejau, ejau i baznycia, o dabar jau tik labai tikiu, del tu visokiu negraziu kunigeliu reikalu
Ir dukros vis nekrikstijam, tai spaudimas is aplinkos yra, sakau kad kai gims antras vaikas, kartu krikstysiu, bet nezinau kaip bus nes vyras labai priesinasi, jam juokinga ir pasakos visas tas baznytinis reikalas, kai pakalbi, negaliu nugincyt
o siaip paties sakramento noreciau ir santuoka palaimintu tuo paciu, gi nebutina abiem but tikinciais, tik reikia vyra palenkt, kur jis desis kai prispausiu :D.
_fajnulka_ parašė:
As butent taip irgi galvoju. Pasaulis mazas dabar, nezinai kaip to vaiko gyvenimas pasisuks.
Žinot, o man piktumas dingo, kai į bažnyčią vaikščiot pradėjau
vyras iš pradžių juokėsi, kad davatkėlę turi, kad gėles aplink namą sodinu jau suoliuką man su davatkėm pasisėdėt ruošė. Bet pats pripažino, kad namie ramybė įsivyravo. O buvom ties skyrybų riba, mūsų santykiai chaotiški, vaikai aprėkti amžinai. O viskas taip pasikeitė
monas parašė:
As pradzioj labai tikejau, ejau i baznycia, o dabar jau tik labai tikiu, del tu visokiu negraziu kunigeliu reikaluIr dukros vis nekrikstijam, tai spaudimas is a…
Santuoką galit vienpusiškai imti sakramentą tik jūs.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai