Aiste13 parašė:
Sveikinimai 🌷
Galbut susitiksime kazkur koridoriuose, nes siuo metu gimdykloj guliu.
Sekmes🌸Gal ir susitiksim🤗
Aiste13 parašė:
Sveikinimai 🌷
Galbut susitiksime kazkur koridoriuose, nes siuo metu gimdykloj guliu.
Sekmes🌸Gal ir susitiksim🤗
SunMoon parašė:
Planinio CP metu, gali vyras buti kartu?
Pas mane buvo.
granta parašė:
Na pries 2 metus akuserei berods 150 ar 200 ir gydytojui arba 250 arba 300 mokejom. Dabar drauge gimde sake dejo 200 ir 300. Turbut ir mes taip si karta dekosim😂
O tai akuserei tai cia kuriai,gimdant kur buvo ar kur kabinete sedejo?
Nes as tai kur kabinete sedejo ir tyrimu lapukus pilde tai tik dovanele per paskutine konsultacija palikau.O daugiau akuseriu nemaciau,cp dare gydytoja.
Megann parašė:
Dar yra nepagimdžiusių? Aš čia įeinu, pamatau kiek dienų liko ir tokia panika apima. Gi tiek nebedaug beliko, jei ir užnešiosiu. Man naktimis tai užeina ir nugarą m…
Kai tiek daug prieš terminą, tai atrodo, kad visos pagimdė
Tu ne viena
Megann parašė:
Dar yra nepagimdžiusių? Aš čia įeinu, pamatau kiek dienų liko ir tokia panika apima. Gi tiek nebedaug beliko, jei ir užnešiosiu. Man naktimis tai užeina ir nugarą m…
Taip yra dar nepagimdziusiu as tokia
Megann parašė:
As matyt dar amzinybe nescia busiu 😅
Dar tikrai nesilukstenu,- nors mielai sutikciau uz savaiciukes geros susitikti su mazaja
Farfala parašė:
As matyt dar amzinybe nescia busiu 😅
Dar tikrai nesilukstenu,- nors mielai sutikciau uz savaiciukes geros susitikti su …
Jei poniutė nesiteiks atkeliaut anksčiau, tai yra tikimybė, kad ir į kitą sezoną pateksi
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai