Sveikos, na va vakar apie 9h keliavome į operacinę, iš jaudulio nuo ašarų nemačiau kelio. Operacinėj, dar kalbino, bet norėjosi, kad viskas įvyktų kuo greičiau. 9:32 gimė mūsų bevardis ne toks didelis kaip prognozuota sūnutis
Pooperacinėj buvau apie 11h. Operacija vyko bendrinėj nejautroj (pilna narkozė), tad vyras viską stebėjo per stiklą. Vaikis iš operacinės taip pat keliavo į intensyvią priežiūrą. Vyras taip ir begiojo tarp aukštų, pas jį pas mane, visas laimingas ir švytintis. Vis aiškino, kad saturacija dar nesusinormalizavo, bet taip leliukams pradžioj būna. Man vaiką parodyt ir pamaitint atnešė tarp 13-14h. Į palatą kartu iš intensyvios perkėlė apie 17-18h. Nors buvom užsisakę vienutę negavom jos. Vaikis vkr porą kartų godžiai pažindo, o taip buvo miegustas ir vangus, labai atpylinėjo, man aiškino, kad vaisiaus vandenis, labai tas neramino, nes su pirmais dviem to nebuvo. Pribunda, vietoj to kad žįst, atpila ir toliau miega, labai neramu buvo, kad krist gali cukrus, tai naktį budėjau iki 2h, vis bandydama pažadint. Tai nuo 2h, kai dar gerai kelis kart pavėmė, ir išsituštino šturmavo papulius. Taip iki 6ryro ir db visą dieną nori žįst tai iš vieno tai iš kito, pats pasireguliuoja
Vakare, nugirdau vyro pokalbį, kad operacinėj 3-4min, vaikas buvo gaivinamas, tai tokia va naktelė buvo po tokių naujienų be miego. Šiandien daro tyrimus žiūri ar nepažeistos smegenys. Prastai įvertinatas pagal apgar skalę 5/8 Gali būt, kad taip paveikė narkozė. Gal gerai, kad viso to nemačiau. Gydytojai labai smagūs viską nuosekliai aiškino prieš operaciją, aplanko ir po jos.
Kam svarbi gal bus info. Maistas po operacijos, skiriasi nuo bendro, daug džiuvesėlių , virto maisto
Palatose, bent antram aukšte neveikia ventiliacija, nesvietiškai karšta, langai į pietų pusę. Kaip minėjau vienutę užsisakėm iš ankstio, ir negavom, bet vyro niekas lauk neveja, išėjo jis gerokai po 23h, tik jau tuneliais per traumų skyrių, nes visur apie 22h rakinamos durys.
Va toks mūsų pasimatymas, galėsim dar turėt vaikų, bet jau visi gims su cp