Emily,dar kart sveikinimai!
Del ventiliacijos-uzsidarykit langus.Mums sesute patare.Ir pradejo pusti vesu ora.Nes iki tol tai pekla buvo.Nepatapo labai gaivu,bet tikrai geriau nei su kaitra is lauko.
Emi ly parašė:
Sveikos, na va vakar apie 9h keliavome į operacinę, iš jaudulio nuo ašarų nemačiau kelio. Operacinėj, dar kalbino, bet norėjosi, kad viskas įvyktų kuo greičiau. 9:3…
sveikinimai ir stiprekit abu.🍼☘️🤱🏻
SunMoon parašė:
Kur jums pavyko ivf?![]()
Stambule
Emi ly parašė:
Sveikos, na va vakar apie 9h keliavome į operacinę, iš jaudulio nuo ašarų nemačiau kelio. Operacinėj, dar kalbino, bet norėjosi, kad viskas įvyktų kuo greičiau. 9:3…
Sveikinimai mamytei ir sūneliui
ir pamatysi viskas bus gerai
tikrai ne vieną pažįstų kurie dar mažiau pagal apgar įvertinti buvo, bet išaugo sveiki drūti vyrai
O man neramu darosi - jau naktį jaučiau pamaudenimus kaip per mmm, ir dabar užėjo, pilvas kietas... Nu nenoriu dar gimdyti
Emi ly parašė:
Sveikinimai mamytei ir suneliu
Emi ly parašė:
Emi Ly, sveikinimai! Aukit sveiki!
bambakliukas parašė:
Man irgi labai idomu kaip kitom su terminais???pagal mm terminas 08.06, o pagal echo rodo kad turetu buti siandien 07.31.bet apart beveik pastovaus maudimo pilvo ap…
Na zinokit man identiskai kaip jums.. terminas 6d, pagal echo 3d. Su isskyrom taip pat, balksvos, gal kiek daugiau nei visos, bet i kamsty nepanasu.. tikiuosi neuzsites ilgiau termino, nes jau laukiu negaloooo..🙂
Xrust parašė:
Sveikinimai gimus suneliui! 😊🎈 Gal praleidau, bet kodel jums dare operacija? 😶
Dėl mano smegenų patologijos, patariama nesistangint. Tai lieka du būdai,vaiką traukt, vakumu ar replėm arba cp. Klinikose manė, kad vaikas bus 4,9kg, ar bent didesnus už vidurkį, tad nežinia ar išvis tilps per dubenį ir tokio dydžio traukt, būtų pavojinga. Liko cp. Anksčiau laiko padarė, terminas mums tik 08.02, ir tai tikėjaus pernešiot, kaip pirmus du.
vofo parašė:
Sveikos mielosios. Dziugu skaityti kaip vis daugiau cia musu pabyra. Silciausi sveikinimai ir linkejimaimano terminas buvo vakar, bandziau krapstyt va…
Jei gausit galės.
milagros2 parašė:
Sveikinimai😙o kodel jums dare pilna narkoze?
Planinius cp daro dažniausiai su spinaline nejautra, man negalima daryt spinalinės, nes perduriamas stubro dangalas, susidarius slėgiui man toks būdas gali baigtis ir negeruoju.
T.P.Keberiokst parašė:
Emily,dar kart sveikinimai!
Užsidarėm, kad karštis neitų iš lauko,bet čia visai neveikia ji. Patologiniam tai normaliai vėsino.
granta parašė:
Nes ir maziau streso kai mazesniso jum zindymui netrukdo? Nes dabar sakot, kad daug kraujo buvo tai mums buvo vienas laselis tik ir viskas. Sekundes reikalas bu…
zindimui nei trukde nei dabar trukdo, dabar tai nedaug jai ten prisegtas, kaip ir tada taip ir dabar sake kalbai trukdytu jei nekirptu
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai