MiglaNakty parašė:
vajezau sampes ir as labai noriu ...
Niekada nebudavo tokio noro
o db nzn kas pasidare
MiglaNakty parašė:
vajezau sampes ir as labai noriu ...
Niekada nebudavo tokio noro
o db nzn kas pasidare
prašom:
Agia parašė:
Bet LT gi gimdėt, arne? O plyšot?
Aš per sąrėmius vaikščiojau, o per stūmimus standartiškai ant nugaros, net neklaus…
dukras Lt, sunu No, plysau kazkiek visus kartus ir si karta tikra jog tas pats bus tad ne nesuku galvos, nes manau tiesiog tokia mano sandara, vienoj ir toj pacioj vietoj, su pirstu puikiai uzkabinu ta vieta kur tas plysimas buna. Tiksliau su duktom kirpo, o su sunum savaime leido iplysti, tai gavos 2 siules.
Aciu, tikiuosi isgirsti jog si karta nesumaste lasinuku pasiauginti ir bus apie 4 kg, kaip bebuve lengviau gimdyti mazesne
Gloma parašė:
dukras Lt, sunu No, plysau kazkiek visus kartus ir si karta tikra jog tas pats bus tad ne nesuku galvos, nes manau tiesiog tokia mano sandara, vienoj ir toj pacioj …
man vėl didelį žada, gal net didesnį. bet nėštumo pabaiga ir pats pilvūzas lengvesni nei su viduriniuoju. vieną minutę nerimauju dėl gimdymo, kitą - ramu. tikiuosi karščius pralauksim, o tada jau galim gimt.
Agia parašė:
man vėl didelį žada, gal net didesnį. bet nėštumo pabaiga ir pats pilvūzas lengvesni nei su viduriniuoju. vieną minutę nerimauju dėl gimdymo, kitą - ramu. tikiuos…
Man akušerė pačiupinėjus įrašė įtariamas didelis vaisius, tai ir man neramu dabar, kad, jei bus kokie 5 kg... Buvau optimistė ir tikėjaus, kad bus kaip aš gimiau 3200 g
Agia parašė:
man vėl didelį žada, gal net didesnį. bet nėštumo pabaiga ir pats pilvūzas lengvesni nei su viduriniuoju. vieną minutę nerimauju dėl gimdymo, kitą - ramu. tikiuos…
Man irgi si karta kazkaip to pilvo truksta, atrodo lyg ir didesnis turetu buti. Gal i pabaiga staiga issipus iki mano isivaizduojamu apimciu
Man su treciuoju buvo ir dabar buna uzeina neramumas del gimdymo jog viskas butu gerai, nes kaip bebuve namie 3 vaikai lauks mamos. Statistiskai gi gimdyviu mirtingumas siais laikais nedidelis, bet vat kazkokia baime vis islenda
Imper parašė:
Man akušerė pačiupinėjus įrašė įtariamas didelis vaisius, tai ir man neramu dabar, kad, jei bus kokie 5 kg... Buvau optimistė ir tikėjaus, kad bus kaip aš gimiau 32…
Ne visada pasitvirtina tie spėjimai.
skaičiuoja jie kaulų ilgius, o kiek tų lašinukų bus aplink kauliukus niekas negali pasakyt
pirmas vaikutis dažniausiai būna mažesnis už antrą ar trečią. Gal tai paguos
Mes su Gloma pagimdėm po 5 kg turtus.
uždeda ant pilvo gimusį ir skausmai tuoj pat dingsta. svarbiausia, kad vaikučiui būtų gerai viskas.
Gloma parašė:
Man irgi si karta kazkaip to pilvo truksta, atrodo lyg ir didesnis turetu buti. Gal i pabaiga staiga issipus iki mano isivaizduojamu apimciu![]()
Normalu ta baimė. Juk ne masažuotis važiuojam
kol sekasi ją suvaldyt, tol viskas puiku. Viskas bus kuo puikiausiai!
Gal kuo daugiau tų nėštumų, tuo lengviau?!? Visi vidaus organai iš vietų išėję ir negrįžę
Agia parašė:
Ne visada pasitvirtina tie spėjimai.skaičiuoja jie kaulų ilgius, o kiek tų lašinukų bus aplink kauliukus niekas negali pasakyt
pirmas vaikutis dažniausiai bū…
Tik kaip tas turtas 5 kg išlenda neįsivaizduoju, iš kur tiek vietos
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai