AgneUgne parašė:
Kada planuojate pasakyti tevams , draugams?
Aš manau po vizito pas gydytoją, jeigu viskas gerai, tai tėvams jau bus galima pranešti
o kaip jūs?
AgneUgne parašė:
Aš manau po vizito pas gydytoją, jeigu viskas gerai, tai tėvams jau bus galima pranešti
o kaip jūs?
Laimeneuzkalnu parašė:
Aš manau po vizito pas gydytoją, jeigu viskas gerai, tai tėvams jau bus galima praneštio kaip jūs?
As ir taip galvoju , bet taip knieti pasakyti nes visi labai laukia...vyras sako tyleti , nes dar labai labai anksti
AgneUgne parašė:
As ir taip galvoju , bet taip knieti pasakyti nes visi labai laukia...vyras sako tyleti , nes dar labai labai anksti
Mane taip pat nuteikinėja, kad niekam nesakyčiau dar
bet tai gerai, kai bus aišku ar geroje vietoje įsitaisė ir ar sėkmingai auga bus žymiai ramiau, nes dabar kol niekas neaišku tai visko prisigalvot galima...
Jungiuosi ir aš, nes nėštumo testas jau tikrai aiškus
nėštumo simtomų jokių nejaučiu, bet ir su pirmu nieko apart augančio pilvuko nejaučiau.
AgneUgne parašė:
Po gydytojos patvirtinimo arba net dar vėliau, dabar žino tik vyras ir geriausia draugė
Camile3 parašė:
Jungiuosi ir aš, nes nėštumo testas jau tikrai aiškusnėštumo simtomų jokių nejaučiu, bet ir su pirmu nieko apart augančio pilvuko nejaučiau.
O as bijau net draugei pasakyti...turiu tris geriausias is geriausiuju
AgneUgne parašė:
O as bijau net draugei pasakyti...turiu tris geriausias is geriausiuju![]()
Na čia tokia, kuriai ir nelaimės atveju vistiek pasiguosčiau, taigi nematau prasmės nesakyt, o visi kiti gali ir palaukti
Camile3 parašė:
Jungiuosi ir aš, nes nėštumo testas jau tikrai aiškusnėštumo simtomų jokių nejaučiu, bet ir su pirmu nieko apart augančio pilvuko nejaučiau.
Sveika prisijungusi
karaliaucius parašė:
Ryškios jau jūsų II![]()
tikiuosi, kad ir liks jos
AgneUgne parašė:
tėvams manau po gydytojos vizito pranešim
norisi išgirst širdutę plakant, kad būtų ramiau
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai