Zhuvyte parašė:
Na ką, šiandien 4:30 ryto gimė mūsų sūnelis Jonukas![]()
![]()
Sveikinimai ??⚘?
Zhuvyte parašė:
Na ką, šiandien 4:30 ryto gimė mūsų sūnelis Jonukas![]()
![]()
Sveikinimai ??⚘?
Sveikos. Mergaites mane pradejo teplioti, ar cia reiskia jog kamstis pradejo salintis? Ar siaip reiketu sunerimti? Saremiai uzeina nuo vakar bet netruko taip ilgai. Siandien jau kokia pora val jau kaip saremiauju, bet jie nera reguliarus. Ir zymiai skausmingesni nei vakar. Nezinau net ka galvoti...
Braz_ee parašė:
Pasidalinkit apsiginklavimo priemonemisas su pirmagime vargau. Labai speneliai blogi buvo, akutes iskrist turejo, tai iki krauju ? Tikiuosi si kart bus geriau. …
Viki11 parašė:
Ar kažkuriai pasitaiko pykinimas, galvos pasvaigimas nėštumo gale, tarsi apsinuodijus maistu?Jau kelinta diena vis pasikartoja, jokių kitų simptomų nėra...…
Mane irgi
Viki11 parašė:
Ar kažkuriai pasitaiko pykinimas, galvos pasvaigimas nėštumo gale, tarsi apsinuodijus maistu?Jau kelinta diena vis pasikartoja, jokių kitų simptomų nėra...…
Man irgi, nuo prabudimo iki pietu, toks, sakyciau, geras“pachmieliukas”? vakare viskas ok buna?
Makaronai parašė:
Man irgi, nuo prabudimo iki pietu, toks, sakyciau, geras“pachmieliukas”? vakare viskas ok buna?
Jau galvojau čia man vienai, įdomu tik nuo ko čia priklauso
, gal organizmas taip ruošiasi
. Būtų gerai, jei nuo pachmielo, tai bent žinotum nuo ko ir kad vakar buvo linksma
, o db nesuprasi
Viki11 parašė:
Jau galvojau čia man vienai, įdomu tik nuo ko čia priklauso, gal organizmas taip ruošiasi
. Būtų gerai, jei nuo pachmielo, tai bent žinotum nuo ko ir…
Viskas cia naturalu ;) Buna ,kad vidurius paleidzia kitom pries gala o kitos vemti pradeda. As kai gulejau ligoninej tai man pilva raize istisai o salia kita gimdyve veme daug
Viki11 parašė:
man taip pat buna ?
Viki11 parašė:
Man užeidavo silpnumas apie vidury nėštumo vos ne iki apalpimo: karštis išpila, imu žiovaut, silpna, pykina ir atrodo į tūliką noriu. Vakar va po ilgo laiko vėl taip buvo
nekoks jausmelis... vyras vos spėjo atnešt kibirą
mama sakė, kad jai taip būdavo, o per gimdymus visus vemdavo ištisai. Aišku mane ši žinia “nudžiugino”..
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai