Viki11 parašė:
Ar kažkuriai pasitaiko pykinimas, galvos pasvaigimas nėštumo gale, tarsi apsinuodijus maistu?Jau kelinta diena vis pasikartoja, jokių kitų simptomų nėra...…
Man ir vakar ir šiandien
Viki11 parašė:
Ar kažkuriai pasitaiko pykinimas, galvos pasvaigimas nėštumo gale, tarsi apsinuodijus maistu?Jau kelinta diena vis pasikartoja, jokių kitų simptomų nėra...…
Man ir vakar ir šiandien
Viki11 parašė:
Jau galvojau čia man vienai, įdomu tik nuo ko čia priklauso, gal organizmas taip ruošiasi
. Būtų gerai, jei nuo pachmielo, tai bent žinotum nuo ko ir…
Man su pirmu pries tikruosius saremius irgi vidurius paleido. Taip organizmas issivalo ir pasiruosia. Issividuriavus pagimdziau po 4 val. ? sy nestuma irgi pradejau viduriuoti,skrandis apsunkes atrodo kad kazka blogo suvalgiau, bet taip jau keluos dienos o tik 37 savaite. Ir gimdos kaklelis pas mane 3 cm.jau atsiveres matyt gimdysiu anksciau laiko
Dreamxx parašė:
Viskas cia naturalu ;) Buna ,kad vidurius paleidzia kitom pries gala o kitos vemti pradeda. As kai gulejau ligoninej tai man pilva raize istisai o salia kita gimdyv…
O vat idomu pries kiek laiko gali taip paleisti vidurius? Cia siaip vienas is simptomu kad gimdymas arteja. Kaip kitoms yra buve? Pries kiek laiko pradedi viduriuoti iki gimdymo ? ?
raimushea parašė:
Na mamukai kiek jūs daug temų aptrėt per pusdienį. Pas mus 3d. virš termino, nieko nevyksta. Dėl skiepų ačiū dievui kiekviena galime rinktis kas mūsų vaikučiam geri…
O su vyru pasidarote (kaip rekomenduoja neskiepijantiems) hepatito b tyrimus? Ar nedarote?
Viki11 parašė:
Man taip pat atrodo, kad norisi išsikrauti, bet gerai, kad dar vėmiukas neužpuolė
mane kažkaip naktimis dar karštis išpila ir prakaituoju, bet irgi ne visomis naktimis ? o yra kurias karštis ir prakaitavimas naktimis kankina?
Gaikunas parašė:
O vat idomu pries kiek laiko gali taip paleisti vidurius? Cia siaip vienas is simptomu kad gimdymas arteja. Kaip kitoms yra buve? Pries kiek laiko pradedi viduriuot…
Man irgi susuko pilva ir liko tokie skausmeliai, po val stipresni ir nuvaziavus i ligonine jau buvo 4cm, dar po 1.5val turejau jau leliuka
tik man kadangi leliukas velavo 1 sav tai pries tai ryte buvo ideta tabletike paskatinimui
Danute j parašė:
Ir mane sianakt ir pries pora vakaru pykino, lyg nori pilva sukti,saltis krecia,neina uzmigti. Ryte kaip niekur nieko. Sakau kas cia darosi??
Priešgimdyvinis sindromas
Žieminė_fėja parašė:
Priešgimdyvinis sindromas![]()
O mudvi kartu turėtume gimdyti
kaip nuotaikos, savijauta?
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai