Mylimane parašė:
Kaip jums su apetitu? As nezinau paskutines tris dienas valgau nesustodama. Sakau vyrui uzrakink virtuve, nes nu neimanoma. Atrodo drambli galeciau praryt.
Pas mane jo nėra-jau geriau ryčiau...dabar ir vaiko svoris nėra geras
Mylimane parašė:
Kaip jums su apetitu? As nezinau paskutines tris dienas valgau nesustodama. Sakau vyrui uzrakink virtuve, nes nu neimanoma. Atrodo drambli galeciau praryt.
Pas mane jo nėra-jau geriau ryčiau...dabar ir vaiko svoris nėra geras
ZinaŠmi parašė:
Galeciau valgyt ir galo nematyciau, bet kad nieko negaliu valgytko noreciau - negaliu, o ka galiu - jau gerklej stovi...
amzinai neda…
Man tas pats 😁😁 noriu ėst, net ne valgyt o ėst 😁😁
Bet siandien keistai, tris kart kaip ir viduriavau... nors jauciuosi gerai, bet dabar apetito nelabai yra, kazkaip stovi maistas gal... nors lyg ir atsirugstu ir dujas isleidziu, tai lyg zenklas kad virskina.. nors nuo ko viduriavau nesuprantu, nu is vakaro kefyro isgeriau 700g, tai ryte gal suveike... dienos eigoj kiausiniu baltymus valgiau... nu nesuprantu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Nors dabar noreciau makdonaldo bulvyciu ir cheezo 😂😂 zodziu issiunciau mineralinio vyra...
Bučkis. parašė:
Bet siandien keistai, tris kart kaip ir viduriavau... nors jauciuosi gerai, bet da…
Gal kartais magnio pavartojot?
Tundriukė parašė:
Gal kartais magnio pavartojot?
Zinau kad nuo jo buna taip, bet ne...
kaktusyte99 parašė:
kazin kada tai bus. bet jeigu mes jau greit pildysim prasymus dekretui tai manau galios esamas dabar motinystes ir tevystes laikotarpis.
Jeigu atkeis, tada galios visiems, net tiems, kurių vyrai yra jau išėję atostogų. Jie galės grįžti į darbą jei norės. Plius mūsų vyrai turėtų prašymus turi teikti vėliau tad laiko turim. Beje, kovo 8 dieną organizuojami protestai miestuose, kai išeis mamos į gatves, tad gal jau greit prieis prie šito klausimo svarstymo.
Mylimane parašė:
man šiandien pirma dietos diena..... Atrodo kūną visą neša į virtuvę
laaabai suprantu!
Evelina321 parašė:
Man tai su mėsa kažkoks košmaras pasidarė nuo kvapo net pykina išvis į mėsos pusę negaliu pažiūrėti... 😫
Pirmą nėštumą buvau vegetarė mėsa man buvo kažkas baisaus, bet pagimdžius vėl jau norėjosi
Bučkis. parašė:
Bet siandien keistai, tris kart kaip ir viduriavau... nors jauciuosi gerai, bet da…
Šaaaaaaa!
Rienka parašė:
Jeigu atkeis, tada galios visiems, net tiems, kurių vyrai yra jau išėję atostogų. Jie galės grįžti į darbą jei norės. Plius mūsų vyrai turėtų prašymus turi teikti v…
Vyras juokiasi kad vaikas bus vegetaras 😂
Bučkis. parašė:
Kaip noreciau kiausinienes arba omleto arba vistienos
nu nors kokio nors surio gabalelio, bet nieko negaliu
o mesa, bulves ir darzoves jau nusobodo, nes zuvis man ne maistas
ZinaŠmi parašė:
Kaip noreciau kiausinienes arba omletoarba vistienos
nu nors kokio nors surio gabalelio, bet nieko negaliu
o mesa, bulves ir…
O kodel negalit?