astulia_p parašė:
As yra tokiu, kas turejo epidura ir cp -ar jauciat koki salutini poveiki? Nzn, ar reik susiet su tuo, bet atsirades koju niezejimas, kuris sustipreja vakarais. O ga…
Po epiduro man skauda nugarą..
astulia_p parašė:
As yra tokiu, kas turejo epidura ir cp -ar jauciat koki salutini poveiki? Nzn, ar reik susiet su tuo, bet atsirades koju niezejimas, kuris sustipreja vakarais. O ga…
astulia_p parašė:
Man po gimdymo niesti padus ir delnus, ypatingai vakarais, bet aš turejau cholestaze. Dariausi tyrimus, tai kepenų fermentai padidėję. Nemanau kad čia su epiduru susiję
IvetaAnd parašė:
Man irgi, turejau epidura, cp, ir islindo skausmas gal tik 4 para po visko. Negaliu ilgai stovet, vaiksciot, sunku net valgyt gamint. Nezinau, idomu ar praeis. Ka jus darot?
gabytenevins parašė:
Mamytės, kaip gauti vaiko asmens kodą? Nu užsiknisau iki negaliu.. viską padariau, gavau atsakymą, kad prašymas įvykdytas, bet vaiko asmens kodo niekur nerašo 🤦🏻♀️…
O rai gimimo liudijimo neturit?
DovilėAp parašė:
Man irgi, turejau epidura, cp, ir islindo skausmas gal tik 4 para po visko. Negaliu ilgai stovet, vaiksciot, sunku net valgyt gamint. Nezinau, idomu ar praeis. Ka j…
Su pirmu gimdymu tas pats buvo, praeis, tik nepamenu po kiek laiko...
Nieko manau nepadarysi. Užklauskite daktarės, gal ką patars
gabytenevins parašė:
Mano forma pažymos gimimo yra 103-1/a ir pagal ją, aš turėjau registruoti per MEPIS ir kai įregistravau, atsiuntė tik patvirtinimą, kad įvykdytas 🤯
Per kiek laiko ivykde?
Ginkps parašė:
Mamos, ar beria jūsų lėliukus? Maniškio trečia diena kaktytė išberta smulkiais tokiais spuogeliais ir truputį akių vokai. Gal aš perdaug kviečių valgau, nežinau... …
Bus naujagimiu hormoninis berimas, nieko daryti nereikia, mano irgi tai isberia tai dingsta, siandien kaip tik pas gydytoja buvom, sake iki 6men gali buti visokiu tokiu berimu ir pan.
astulia_p parašė:
Skaudejo nugara, spranda, pecius, kakla. Kojos sutine buvo, nors per nestuma nebuvo to. Jauciausi kaip sumusta. Dabar jau daug lengviau, kazkiek spranda paskausta, bet jau nepalyginsi kai buvo pradzioje, kai negalejau kaklo pasukt, o apie miega normalu net kalbos nebuvo.
Po pirmu dvieju cp sito visko nebuvo, o cia trecias ir visas nestumas ir po- visai kitoks
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai