bora_bora parašė:
Maitinti tiesiog iš vienos krūties, o kitu maitinimu iš kitos?
Taip. Maitinat nors ir 10 kartu is vienos kruties, o praejus 2val is kitos
bora_bora parašė:
Maitinti tiesiog iš vienos krūties, o kitu maitinimu iš kitos?
Taip. Maitinat nors ir 10 kartu is vienos kruties, o praejus 2val is kitos
Sauluzel parašė:
Ir mums pasake gryzus namo pradekit duoti vitamina D. Nesuprantu kodel taip anksti. Mazyle gime laiku ir isnesiota. Dabar skaitau ir visur parasyta, kad nuo 3 savai…
Net ant informacinio lauko parašyta, kad nuo 3sav.,as jūsų vietoj dar neduociau
Elena.P parašė:
Okodel jums taip anksti vit D nurode duoti? Mums tik nuo 3sav -1 men. Mes laikom isjunge, isijungiam keldamiesi. Keiciam pampi, bet uzpakali valom su servetele ir v…
Nezinau kodel liepe duot taip anksti 🙄 oilesen turim firmos 🙄 sviesele laikom ijungta, nes kitam gale, sakau gal isjunti nes trikdo, nzn 🙈🙈
Ir aš mamytės prisidedu prie vargstančių... tik va mes po 2-4 valandas kabom diena ant kruties... siandien nuo 16:30 iki 22:30 niekaip nėjo pamigdyt 🥴🥴🥴
Dabar parpia ir lb tikiuosi bent 4h ismiegos..
As taip pat guldau salia ir duodu nakti gulint kruti, lb patogu ir abu pamiegam daugiau 👌
Bet tas dienom nuolatinis kabejimas ant kruties, varo i nevilti...taip noretusi, kad miegotu mazutis ne ant papo o lovytej bent pora valandu 🙄🙄🙄
Ir nerimas, kad rasoma, jog naujagimiai nuo 14h iki 20h per para miega...o maniskis toli grazu... 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Asaros renkas, kai psihuoja spjaudamas kruti, nes tikiu nespeja pienas gamintis...buna istustina abi krutis per diena ir vakarop, jau buna sudetinga...
BusimaMamaa parašė:
Ir aš mamytės prisidedu prie vargstančių... tik va mes po 2-4 valandas kabom diena ant kruties... siandien nuo 16:30 iki 22:30 niekaip nėjo pamigdyt 🥴🥴🥴
…
Aš tai užsisakiau vaikjuostę: vaikas ištisai nori būti šalia, tad gal oavyks užtikrinti jam šį poreikį, o aš turėsiu laisvas rankas
Agnietė parašė:
Aš tai užsisakiau vaikjuostę: vaikas ištisai nori būti šalia, tad gal oavyks užtikrinti jam šį poreikį, o aš turėsiu laisvas rankas![]()
Parasykit kaip seksis ir kokia turit
Agnietė parašė:
Man padėjo naktinis žindymas atsigulus: tada mažius užmiega šalia bevalgydamas ir įmigus (t.y.tada kada pati nubundu) įkeliu į lovytę... problema, kad kartais tingi…
Negaliu atsigulus maitinti, nes tikrai atsijungčiau, per daug baisu man, namuose bus galima bandyti, nes turiu lizdelį, tai saugiau, o čia ligoninėj, dar išsiskirs čiužiniai ale dvigulės lovos 😅😅 šiandien bandau taktiką žindyti su pertraukom, bet būtinai valandą, nors jis ir priminga, bet prisikelia už 10min ir vėl prašo, vakare pasiteisino šitas - išmiegojo nuo 21.30h iki 00.00h ir tai prikėliau, nes būtų dar miegojęs 👌
AstaG parašė:
Jus leiskit, kaip sakot, čiunkti soenelį, vaikas savaime užmigs. Ir jus užmigsit kartu.
Aš leisčiau, bet neliks iš spenelių nieko, nes jis ne viso jo nori, bet tik tos iškilusios dalies, be rudojo laukelio 🤷🏻♀️ Nu kaip soskytės 🤦🏻♀️
P.S visoms vargstančioms stiprybės, žinau, kad Mes visos galim! ❤️❤️❤️
yummy mummy parašė:
Parasykit kaip seksis ir kokia turit![]()
Kai atsius, pasidalinsiu ;)
Dom. parašė:
As jau irgi su asarom gyvenu, kiekviena diena del ko nors apsibliaunu. O siandien isvis paluzau. Mazasis visada viena kruti ima geriau, o kita sunkiau (reikia nuo 3…
Man kaip aiškino žindymo spec kad visos turim dvi krutis ir jos yra skirtingos,pas mane irgi pradžioke paėmus krūtį spenelis sulysdavo,o kitas papulis idialus,tai su pientraukiu pastimuliuodavau kad išsitrauktų spenelis,dar plius paspaudydavau kad išbėgtų šiek tiek pienuko ir leliukas pajustų skonį;) ir patarė pradžioje visada pradėti siūlyti nuo tos kurios neima.
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai