Silvukas37 parašė:
Uzglaistoma
nebejuokaukit, jeigu taip butu tai jau senai viesumoje butu, nes kiekvienas atsakingas tevas paskleistu toki ivyki... Ir aplamai negaliu net skaityti kokias nesamones rasot..
Silvukas37 parašė:
Uzglaistoma
nebejuokaukit, jeigu taip butu tai jau senai viesumoje butu, nes kiekvienas atsakingas tevas paskleistu toki ivyki... Ir aplamai negaliu net skaityti kokias nesamones rasot..
FIESSTA parašė:
Uzglaistomanebejuokaukit, jeigu taip butu tai jau senai viesumoje butu, nes kiekvienas atsakingas tevas paskleistu toki ivyki... Ir aplamai negaliu net skaityti…
Rašau ką žinau, o ne šiaip pati sugalvojau. Na bet matyt jūs geriau žinote 🙈.
Silvukas37 parašė:
Rašau ką žinau, o ne šiaip pati sugalvojau. Na bet matyt jūs geriau žinote 🙈.
Jeigu ta info, kurią girdėjot, iš Ugniaus Kiguolio lūpų, patariu mažiau tikėti tokiais ne medikų pasisakymais. Jei gerai suprantant anglų k., paskaitinėkit, kai turėsit laiko, "New England journal of medicine".
www.nejm.org ten daug mokslinių straipsnių tom temom
Ligita19 parašė:
Kaip vaikui padeti antra diena kaku nepadaro o uzeina klykia labai snd nedaviau vitamino d nes jis zinau kietina vakar daviau tris kartus simetigas lasiuku bet jie …
DM_Bag parašė:
Būna dujų vamzdelis Bandykit nusipirkti ir statyti vaikui, jeigu tai tik oras.. Jeigu užkietėję vidurių kai yra glicerino zvakutes. Jas reikia įdėti, palaikyt užpak…
Yra normalu jei vaikas neprakakoja tris dienas, jokių vaistų vartoti tą laiką nerekomenduojama, tik jei po trijų nieko, tai tuomet. Aš esu naudojusi ir mikrolax kartą ir duphalak pora kartelių,nes turėjome irgi rimtų problemų.
xbrigitux parašė:
Mamytės pasidalinkit, ką valgot... nes atsisakiau nemažai produktų.. ir dabar galvoju, kuo gyvai būti![]()
Viska
Katalėja parašė:
Ar maitnat krutimi savo mazylius kai sloga ir skauda gerkle?
Būtina maitinti, nes vaikelis iš jūsų gaus antikūnus :))
Katalėja parašė:
Ar maitnat krutimi savo mazylius kai sloga ir skauda gerkle?
Man buvo temperaturos, po to susidare kruties uzdegimas, bet neatmeta galimybes, kad ir taip kazkoki virusa buvau pasigavus, zodziu, kad maitinti vaika privalau net itardama sau virusa, zinojau, bet man buvo neaisku, ar detis kauke ar miegot atskirai ir pan. Tai po to paaiskino, kad jei susergam, vaikas uzsikrecia dar iki mums pacioms pajuntant pirmus simptomus. Todel maitindamos jam suteikiam gydyma - antikunius ligai. Kaukes deti nereikia, miegot galima kartu, tik aisku neciaudet ant vaiko, nekoset, daznaj rankas plauti, vedinti patalpas ir pan. Ir kuo daugiau duoti zisti - man net sake atsigulti su vaiku ir duot kruti kad ir visa nakti. Vaikas beje nesusirgo, o as ir pati greit pasveikau
Nyana parašė:
Jeigu ta info, kurią girdėjot, iš Ugniaus Kiguolio lūpų, patariu mažiau tikėti tokiais ne medikų pasisakymais. Jei gerai suprantant anglų k., paskaitinėkit, kai tur…
Juk rašiau, kad pažįstamoj aplinkoj šitas atvejis buvo. O ne iš kažkur išgirdau.....be to po MMR skiepo vaikui epilepsijos priepuoliai prasidėjo, medikai nenorėjo pripažinti, bet paskui pripažino ir nebeleido skiepyti vaiko....viskas priklauso nuo vaiko imuninės sistemos.....
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai