Attendre parašė:
Prisiduodu aš. 38 sav. Mažylė 2900g sveria. Puikiai įsitaisiusi ir pasiruošusi gimti. Viskas tvarkoje echo rodė
Kaip smagu, kai viskas gerai! Tuoj pasimatysite! 🤗
Attendre parašė:
Prisiduodu aš. 38 sav. Mažylė 2900g sveria. Puikiai įsitaisiusi ir pasiruošusi gimti. Viskas tvarkoje echo rodė
O gal kuri susidūrėt su tokia situacija. Mano gyd man nustatė Sedmenine pirmeiga esant 33sav. Kaip supratau sake užsiregistruoti i klinikas del apvertimo, bet jai as nenoriu kad man verstu ji tai man vistiek registruotis ten? Nelabai supratau, taip neaiskiai paaiskino. Arba jaigu apsivers man iki to laiko galbut pats tada neverta vaziuot🤷♀️😅 O db ji atostogauja ir paklausti negaliu 😑
Deimantide parašė:
O gal kuri susidūrėt su tokia situacija. Mano gyd man nustatė Sedmenine pirmeiga esant 33sav. Kaip supratau sake užsiregistruoti i klinikas del apvertimo, bet jai a…
Nu ir nesamone, nesuprantu kaip gydytoja apie tokius svarbius dalykus nieko normaliai nepaaiskina, dziaugiuos kad as ne LT
as tavo vietoj nueiciau privaciai ultragarsui kokia 37sav., kad kitas gyd paziuretu ir pasakytu, ar CP, ar visgi apsiverte. Nes jei nenori isorinio vertimo, aisku kad tau nereik registruotis jam, ir tu neprivalai jo daryt. Tuo atveju butu planinis CP, bet kazkoks normalus gydytojas turi israsyt indikacija tam CP.
LijaL parašė:
Nu ir nesamone, nesuprantu kaip gydytoja apie tokius svarbius dalykus nieko normaliai nepaaiskina, dziaugiuos kad as ne LTas tavo vietoj nueiciau privaciai ultr…
Tai va likau ne supratus ir nezinau ka daryt 😂 Tai va su ta privačią ir idomei, nes ji man sake i klinikas važiuoti, tai gal tik ten ir parašyt turėtų? Gal netycia ten ir del to cp kazka parašya man😂 Jezus galvos skausmas 😂
A-guste parašė:
O taip
Deimantide parašė:
Tai va likau ne supratus ir nezinau ka daryt 😂 Tai va su ta privačią ir idomei, nes ji man sake i klinikas važiuoti, tai gal tik ten ir parašyt turėtų? Gal netycia …
Jetus ,taip anksti nustate 33sav,duodu 100% bus apsivertes leliukas jau,nes vos ne pas visas taip.Eikit kur norit privačiai,tegu paziyri,o ten paaiškins jau kaip geriau,ar i klinikas vykti jeigu neapsiverte ar kur norit
meshku parašė:
Dar klausimas: kokius kompresiukus speneliems ir tepalą dėsites? Kadangi esu pirma kartė, nežinau dėtis pientraukį ar ne... Dar nenusipirkau, bet manau ateityje tik…
Aš turėjau, man tai buvo kažkas baisaus, kai iki krauju buvo nuėję, tepdavau tepaliuku bet taip greit negijo, tai per ašaras duodavau vaikui, kol galų gale vyras nupirko pientrauki kol apgys speneliai ir tada toliau maitindavau. Labai bijau jog dabar bus tos pačios bėdos 🙈
Jolita931 parašė:
Aš turėjau, man tai buvo kažkas baisaus, kai iki krauju buvo nuėję, tepdavau tepaliuku bet taip greit negijo, tai per ašaras duodavau vaikui, kol galų gale vyras nu…
Man irgi buvo labai nugraužus pirmagimė, tai vyras nupirko antspenius. Ir labai sėkmingai aš su jais maitinau
Pozityvi parašė:
Man irgi buvo labai nugraužus pirmagimė, tai vyras nupirko antspenius. Ir labai sėkmingai aš su jais maitinau![]()
Šį kartą jau ir aš nusipirkau juos 🙂
Deimantide parašė:
O gal kuri susidūrėt su tokia situacija. Mano gyd man nustatė Sedmenine pirmeiga esant 33sav. Kaip supratau sake užsiregistruoti i klinikas del apvertimo, bet jai a…
Kaip man aiškino tai prižiūrinti gydytoja privalo išduoti siuntima dirbtiniam apsukimui, bet ten visada turite galimybe atsisakyti jo
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai