Andez7 parašė:
Turiu nupirkusi isspaudziamus Equazen zuvu taukus ampulytese. Greitu metu ragausime 🙂
Mes taip pat,puikiai tinka ir patinka
Andez7 parašė:
Turiu nupirkusi isspaudziamus Equazen zuvu taukus ampulytese. Greitu metu ragausime 🙂
Mes taip pat,puikiai tinka ir patinka
karapuznike parašė:
As visai noreciau kad 21val eitu miegot.bet nesigauna 🙈 paskutiniu metu uzmiega kai isiduoda gerai ir tik 22.30 kokia.nu blemba velu jau
Aa irgi noreciau.. 😖 dziaugiausi kai atsuko laika ir migdziau 21h kelis kartus, bet ji tada keltis anksti apie 7-8 pradejo, ir naktim apie 3-4 matosi jau vartosi, budinasi.. tai nelabai man tiko toks jos miegas. Gryzom prie 22h migdymo ir 9-10h kelimosi 😀
nuga_noblese parašė:
Aa irgi noreciau.. 😖 dziaugiausi kai atsuko laika ir migdziau 21h kelis kartus, bet ji tada keltis anksti apie 7-8 pradejo, ir naktim apie 3-4 matosi jau vartosi, b…
Pas mus tai idomiausia, kad jeigu uzmiega 21 tai keliasi 8-9. Jeigu uzmiega 23 tai vistiek keliasi 8-9, o daznai ir dar anksciau. Tai gaunasi, kad kuo veliau uzmiega tuo maziau valandu miega. Nzn kodel cia taip gaunasi jai.
Ugneleee parašė:
Pas mus tai idomiausia, kad jeigu uzmiega 21 tai keliasi 8-9. Jeigu uzmiega 23 tai vistiek keliasi 8-9, o daznai ir dar anksciau. Tai gaunasi, kad kuo veliau uzmieg…
Pas mus irgi panasiai, uzmiega apie 23 val, keliasi 8. Diena miega 2 k po 0,5 val ir viena karta 1 val.
Noreciau, kad uzmigtu anksciau, bet niekaip nepavyksta. Duksta, sneka. Pati ir miegok jei taip nori....
nuga_noblese parašė:
Aa irgi noreciau.. 😖 dziaugiausi kai atsuko laika ir migdziau 21h kelis kartus, bet ji tada keltis anksti apie 7-8 pradejo, ir naktim apie 3-4 matosi jau vartosi, b…
Tai va tavo velai kelias ji.mano savaitgali ir 9keles.bet namie ramu buvo.o va snd.jau viskas.keles vyras ir ja prikele iskart 🙈
Ugneleee parašė:
Pas mus tai idomiausia, kad jeigu uzmiega 21 tai keliasi 8-9. Jeigu uzmiega 23 tai vistiek keliasi 8-9, o daznai ir dar anksciau. Tai gaunasi, kad kuo veliau uzmieg…
Zinok kad veliau uzmiega nereiskia kad ryta miegos ilgiau😂 isbandyta cia jau
karol.but parašė:
Mes irgi jau pradejom miegot viena karta tik 12 val migdomes ir iki kokiu 14val pamiegam, o einam miegoti irgi anksti, jei trumpai diena pamiega tai po 18val biski,…
Oho pavydu 😁
Ugneleee parašė:
Na jau cia kaip kam geriau. As peleda. Tai man 7 keltis kasdien butu pragaras.
Man irgi🙈🙈🙈mano vaikas keliasi pavalgyt misinio 7.30-8val ir vel greit uzmiega,tai mes abi miegam iki 9.30-10val,oj kaip fainai...😁😁