adam1 parašė:
Ar desite lovytese apsaugeles, kaip dabar madoje?
Apsaugėles dėjau tik kai pradėjo vartytis. Taip ir dabar darysiu.
adam1 parašė:
Apsaugėles dėjau tik kai pradėjo vartytis. Taip ir dabar darysiu.
adam1 parašė:
Dėjau pirman , dėsiu ir antram. Dėl saugumo, kad neužsigautų.
Mano apsaugėlės plonos.
Storų patalų nekraunu kūdikiui.
Eela parašė:
o nėra rizikos dėl uždusimo, prasto oro praeinamumo visose paminkštinimuose lovyčių šonuose? kažkur skaičiau, kad nerekomenduoja, reikia daugiau pasidomėti dar🤗……
Pas mus jie nera stori, bet klausyti kaip vaikas galvyte dauzos versdamasis tai net man suskausdavo
dukra pirma karta apsiverte 3 men, o sunus 1 men., tai prades vartytis ir uzdesiu.
adam1 parašė:
dejau pirmajai desiu ir dabar, bet ne del mados, o del to kad nereiketu vaikui galvytes dauzyti i krastus. musu apsaugos ir neaukstos ir labai plonos.
Nekantraujanti parašė:
Nes man irgi dare triju tasku, tai to jau nedarys gal 🤔
Man dviejų nedarė, nes kai jam buvo laikas mane pykindavo taip kad net vandenį vemdavau, tai dabar darysiu jau tik trijų taškų
o kitom kam iš kraujo pamato aukštesnę gliukozę, tai daro kuo anksčiau dviejų taškų, o po to 24-28 savaitę trijų
vijukas parašė:
Va va. Apie tai ir kalbu. Stoke brangu, plius tie papildymai dar kiek kainuoja.
Stokke mačiau ir aš, bet tie visi prailginimai tikrai kosmosą kainuoja
Tai pvz vieni lietuviai siūlo už 600€ lovytę transformerį, kitus radau už 380€ plius čiužinys papildomai. Jus gal kažkur dar pigiau radote?
P.S gal yra mamyčių galinčių patarti dėl spalinukų kombinezonų išėjimui į lauką.. Norisi pasigauti su nuolaida, kol jų yra. Mano pažįstama man atidavė kombį-vokelį, kuris nėra super puper storas, sakyčiau kaip mes, moterys, nešiojam rudenį plono pūko užpildo striukes (tik šis sinteponinio užpildo). Dydis 56/62cm, ar žiūrinėti papildomai išėjimui į lauką storesnį kombį ar užtektų pvz po apačia apvilkti dar merino vilnos kokį plonytį vokelį ir ant viršaus tą kombį ir apdengti jau pagal orus pledu?
o žiemai tuomet pirkti jau dydžiu didesnį pūkinį kombį?
25 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai