Eveliuuukas parašė:
Mano maziukas jau zemyn galva ir sake labai zemai isitaises 🤔
Pasiruošęs jau 😁
Eveliuuukas parašė:
Pasiruošęs jau 😁
medlinsk parašė:
Mes šiandien papildomą scaną turėjome. Vakar per reguliarų sesutės vizitą išmatavus pilvą (28sav) ir pagal augimo linijas atrodė mažas svoris, tad išsiuntė į scaną…
O jeigu tame miegmaisyje miega,tai nebereikia kaldrytes jokios?
pvz jei jis be rankoviu,tai sliauztus apvelki ir miegmaisi ta ir viskas? Nes as ir apie ji galvoju,bet nelabai suprantu😄
Eveliuuukas parašė:
Mano irgi 😉
myga parašė:
merginos, vis skaitau skaitau ir neapsisprendziu kur Kaune gimdyt. Renkuos tarp Mazylio, Krikscionisku ir 2 klinikines. Gal ka patarsit? Visas temas perskaiciau bet…
Aš pirma gimdžiau Mazylyje, antrą taip pat ten gimdysiu
creative_soul parašė:
Ar pirkote nestumo pagalve? jeigu taip - kokios firmos ir ar pasiteisino? as pati neseniai grazinau queen rose U formos pagalve.. nepatiko visiskai + puse lovos uze…
Pirkau u formos, is pradziu nepatiko irgi bet nebegrazinau ir dbr pripratau. Kadangi miegu ant abieju sonu man gerai, anksciau normalia pagalve budavau pasidejus tarp koju, taip kaip versdauvaus it atsibusdavau;) o dbr ir nugarai yra atrama, nes budavo kad ant nugaros atsibusdavau, o dbr dazniausiai pusiau;)
creative_soul parašė:
Ar pirkote nestumo pagalve? jeigu taip - kokios firmos ir ar pasiteisino? as pati neseniai grazinau queen rose U formos pagalve.. nepatiko visiskai + puse lovos uze…
Pirkau U formos,guli nenaudojama,kolkas be jos patogiau miegu. Viliuosi,kad veliau maitinimui tiks ar vaikeliui paguldyti kaip i lizdeli
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai