kataleta parašė:
Balandzio 3 gime Aronas. 52cm 330g..38+2, planinis cp.
Sveikinimai! Kur vyko planinis CP? Mano sunelis irgi gimė vakar per planinį CP 🤗
kataleta parašė:
Balandzio 3 gime Aronas. 52cm 330g..38+2, planinis cp.
Sveikinimai! Kur vyko planinis CP? Mano sunelis irgi gimė vakar per planinį CP 🤗
Apelsinė parašė:
Sveikinu
kaip pati jauciates? As cia viena vaikstau susilenkys?🙈 gimdziau Jonavoje. Planacsu Mazylyhe, bet persigalvojau. Ir esu lb lb patenkinta. Personalas vakar dirbo tai nritiketinai malonus🥰🥰🥰🥰
Patrici_ja parašė:
Su pietumis viskas netaip ir prastai! 🙃 Pievagrybiu sriubyte, vistienos maltinis su morkomis, tik ta kvietiniu grudu kose nepatiko 🤭 bet as su mesa siaip ar taip va…
O kaip VGN, ar gali vyras atnest daiktu/maisto?
Bet kada, ar yra kazkokios valandos dienoj?
MigleB parašė:
O kaip VGN, ar gali vyras atnest daiktu/maisto?Bet kada, ar yra kazkokios valandos dienoj?
Jetus, kaip jums nepavydziu dabar.
del sitos karantino nesamones.. Oij kaip sunku.. Moraliskai.
Linkiu,kad susikalbetumet su personalu. O gal ir jei nusipirkus ta apsaugini kostiuma vis tik leistu dalyvaut ir vyrams?
Apelsinė parašė:
Nu tikrai identiškas maistas Antakalnį ir VGN, šian pietūs tokie pat buvo ir pas mus![]()
MigleB parašė:
O kaip VGN, ar gali vyras atnest daiktu/maisto?Bet kada, ar yra kazkokios valandos dienoj?
kataleta parašė:
Sveikinukaip pati jauciates? As cia viena vaikstau susilenkys?🙈 gimdziau Jonavoje. Planacsu Mazylyhe, bet persigalvojau. Ir esu lb lb patenkinta. Personalas vaka…
As irgi Jonavoje gimdysiu. Ar daug gimdyviu siuo metu? Gydytojai su kaukemis? Gal trumpiau laikyti zada? Kaip su mokamom palatom? :))) sveikinu 🥰
Ernesta.aha parašė:
As irgi Jonavoje gimdysiu. Ar daug gimdyviu siuo metu? Gydytojai su kaukemis? Gal trumpiau laikyti zada? Kaip su mokamom palatom? :))) sveikinu 🥰
As neimiau mokamos, nes ir taip gavau viena but, vyru taip ar taip neileidzia, tai nemaciau priezasties mest pinigus.
Laikyt per prievarta juk niekas negali, norit negulekit, bet tris paras rekomenduoju, nes paims vaikui geneyini tyrima.
As po cp bet jei zaizfa graziai gis tai 1dieni(bus 3 paros) vaziuosiu namo. Jie linke pira dienu ilgiau laikyt, bet prievartos nera juk
Gydytojai or personalas su kaukem.
As su kauke atvaziavau gimdyt, bet veliau eihoj nusimeciau ja ir nenesioju, niekas nieko. Siuntinius perduoda. Personalas malonus.
Esu nustebus siaip
kataleta parašė:
As neimiau mokamos, nes ir taip gavau viena but, vyru taip ar taip neileidzia, tai nemaciau priezasties mest pinigus.
Ačiū kad pasidalinote
aš antrą kartą jau čia gimdysiu, žinau, kad personalas super tik buvo įdomu kokia dabar situacija
tikiuosi, kad viskas bus gerai ir paleis anksčiau, nes pagal dabartine situacija nenoriu toj ligonineje buti..
Patrici_ja parašė:
O vakrienei irgi toki marmala atnese? 🤭🤣
Ne nu kas gali but slyksciau... teks vyrui veziot maista.
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai