Liepa07 parašė:
Man daug baltų išskyrų, bet kaip ginė ir anksčiau aiškino yra viskas spaudžiama, normalu.
Man šiuo metu taip pat.Matyt po truputį ruošiasi organizmas.
Liepa07 parašė:
Man daug baltų išskyrų, bet kaip ginė ir anksčiau aiškino yra viskas spaudžiama, normalu.
Man šiuo metu taip pat.Matyt po truputį ruošiasi organizmas.
Patrici_ja parašė:
As irgi noreciau manikiuro 😍 depiliacijos zmoniskos, o ne su pilvu belipanciu ant nosies bandyti tipo nusidepiliuoti 🤦🏻♀️😂
Joo... Dabar viskas tik apčiuopom 😶🙈😂😂😂 o dėl manikiūro manau kol maitinsiu tikrai galėsiu tik pasvajoti apie gelinius nagus 🤐 man su pirmąja tai viskas kaip kojinė nusiimdavo.. 🙈
AndželikaD parašė:
Joo... Dabar viskas tik apčiuopom 😶🙈😂😂😂 o dėl manikiūro manau kol maitinsiu tikrai galėsiu tik pasvajoti apie gelinius nagus 🤐 man su pirmąja tai viskas kaip kojinė…
O kai nescia buvote laikydavosi gelinis lakas? 🤔 nes kitos buna skundziasi, kad nesilaiko, o man nieko panasaus, viskas buvo puikiai
Sveikos, ar yra kam buve, kad leliukas taip i sonkaulius isispirtu, kad is skausmo net pykina? kas blogiausia, kad jis dabar taip isitaise , o as nei miegot galiu, sedet irgi sunku, o dar kokio aktyvumo.. sonkaulis taip atspardytas, toks skaudus kad vos paliest galiu desinej pusej. As jau stengiuosi ramiai laikytis, bet galvoju, gal man jau kreiptis i gydytojus..
nėštukė3000 parašė:
Sveikos, ar yra kam buve, kad leliukas taip i sonkaulius isispirtu, kad is skausmo net pykina? kas blogiausia, kad jis dabar taip isitaise , o as nei miegot galiu, …
Gydytojai nieko nepakeis. Ir man sonkaulius ir skrandi apspardo, kad maza nepasirodo.
kataleta parašė:
Sveikinukaip pati jauciates? As cia viena vaikstau susilenkys?🙈 gimdziau Jonavoje. Planacsu Mazylyhe, bet persigalvojau. Ir esu lb lb patenkinta. Personalas vaka…
Oj ne jūs viena susilenkus vaikštot..
šiaip neblogai tik sunkoka be pagalbos..
VikBan parašė:
Faina suknele 😁 labai tinka pilvui,atrodo kaip arbuzas 😄
jo arbuzelis, kaledine sukne i trasa namam suejo😂🤭
M0NIKA parašė:
Kauno klinikos ant kiekvieno kampo temperatura matuoja. Jei atvaziuosi su tokia, tai jie turi paruosta izoliuota palata. Nes normali temperatura yra 36,6 ir pan.
tai gerai viena paliks😂🤷🏻♀️😌
nebent nakti gimdysiu tai bus nukritus, nes man dienos metu buna pakyla kokias 4 val ir tada nukrenta iki 36.8 🌝
nėštukė3000 parašė:
Sveikos, ar yra kam buve, kad leliukas taip i sonkaulius isispirtu, kad is skausmo net pykina? kas blogiausia, kad jis dabar taip isitaise , o as nei miegot galiu, …
Man spardo sonkaulius labai. Ir tas jausmas tikrai nėra malonus... Ir jinai taip įsitaisius, kad man sunku sėdėt ☺️ ypač kai einu į tuoleta rimtesnem reikalui tai tikrai sunku isidet. Jau aš kelias savaites taip kankinuos
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai