Chaelin parašė:
Atsirado paberimas mum. Gal kuri mamyte susiduret su kazkuo panasaus? Kas galetu buti? Berimas tik aplink burnyte. Daugiau niekur nera 🤔
Nelabai ižiūriu foto,bet panašu į hirmoninį berimą,kuris praeina savaime🙂
Chaelin parašė:
Atsirado paberimas mum. Gal kuri mamyte susiduret su kazkuo panasaus? Kas galetu buti? Berimas tik aplink burnyte. Daugiau niekur nera 🤔
Nelabai ižiūriu foto,bet panašu į hirmoninį berimą,kuris praeina savaime🙂
.irisiukas. parašė:
Sveikos, jungiames mes ir prie balandziuku. Terminas buvo geguzes 3d, bet del GD su insulinu skatino 39sav+1d. Maziukas gime 04.27d. Tikiuosi susidraugausime 🤗🤞😉…
Sveiki prisijunge!😉 mūsų pirmagimis prieš 3 metus irgi gimė šią dieną😊
linucikas parašė:
Mamytės, kada keliavot į lauką su leliukais, po kelių dienų gryžymo iš lygoninės?
Šiandien pediatrė liepė nuo ryt keliauti į lauką 20 minučių, tada vis palaipsniui didinti trukmę.
Laura86S parašė:
Rekomenduoja keisti ne dažniau kaip 2val, kad pasiektų ir ištrauktų riebųjį pienuką.
Man gimdymo namuose sake jei praejo daugiau nei pusvalandis gali duoti kita kruti, jei maziau duoti ta pacia kruti is kurios valge. Nes jei trumpiau laiko praejo buna tas riebesnis pienas , o kai daugiau nei pusvalandis praeina tai prasiskiedzia su pieni ir tas pats kaip nauja krutis 😊
Busimojiii parašė:
Sveiki prisijunge!😉 mūsų pirmagimis prieš 3 metus irgi gimė šią dieną😊
🤗
Filutiki parašė:
Sveikos. Ar jūsų vaikučių išmatose nebūna gleivių? Ko ėmėtės?atrodo, bijau ir ką valgyt. Gydytoja sakė atsisakyt pieno produktų, jau savaitę žiūriu, kad net sudė…
Buvo su pirma. Paaiskejo kad netoleravo pieno produktu.. palaukit bent pora sav kai atsisaket. Ne is kart pagereja.
Patrici_ja parašė:
Ar matuojate leliukams temperatura? Kokiais termometrais? Ka manote apie termometra-zinduka? 🤔
Matuoju su braun, kur i ausyte
linucikas parašė:
Mamytės, kada keliavot į lauką su leliukais, po kelių dienų gryžymo iš lygoninės?
Mes keliavom nuo 4 dienų, pradžioje 20min dabar jau porą val. pabūnam
Maniskis vakar vakare ranka nusilupo virkstele. Keiciau sauskelnes ir jo rankute kazkaip uz virksteles segtuko uzkliuvo. Pradejo kraujas begt. Jatau kaip netiketa buvo. 112 dave kazkokios gydytojos numeri, kuri liepe stabdyt kraujavima ir jei per 10 min kraujavimas nestos vykti i santaras. Dziaugiuosi, kad kraujuoti nustojo ir niekur nereikejo vykti. Isgascio buvo pakankamai :))
Liepa07 parašė:
O man akušerė patarė, kad laisvų nelaikyti(aš buvau be tada naktį) ir neturėjau maitinimo liemenėlės, nes galvojau tik dvi paras būsiuTai dabar būnu su ja i…
Sianakt ir as miegojau su liemenele ir iklotais, tai ojetus koks geras jausmas pabusti ne pieno baloj, o sausai! 💃🏻😂
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai