Januare parašė:
D
Mes vartojam espimizana tai nežinau....kad nėra tokiu rėkimu kaip pradžioj nuo diegliuku
Januare parašė:
D
Mes vartojam espimizana tai nežinau....kad nėra tokiu rėkimu kaip pradžioj nuo diegliuku
Chaelin parašė:
Nebus augimo suolis? 🙂 Visiem laikas skirtingai kai jis buna. As dvi paras atsikankinau taip 🙈
Gali būti.... tikiuosi.... gruodžiu save kad tai laikina😊
Gummy_Bear parašė:
Ką jūs mamumai valgot? Aš atrodo nieko daug nevalgau, ryte avižinės košės,vėliau koks kitas sausainiukas prie arbatos, per piet kokia sriubytė, vakarienei kažkas so…
Prajuokinot 😂
Bet ir man ta pati beda, o vaikas tada raitosi nuo perduno...
Net pradejau rasytis ka valgau, kose, sriuba, sumustinis, meduolis, baranka..jau nebezinau ka valgyti, galvoju gal nuo kvieciu cia pucia pilva.
Gydytoja kai skambino sake vengti baltymu, glitimo, tai visi kvieciai ta glitima kaip ir turi..
Misagne parašė:
Aš tai nebežinau ką daryti, atrodo pamaitinu, užmiega paguldau ir po 20-30 min jau bliauna... prieš tai miegodavo po 5-6 val... jau pora parų taip... gal kam panasi…
tokio amžiaus kūdikius reikia kelti kas 2-3val. pamaitinti, taip ilgai miegodavo, nes dar jėgų mažai turėjo.
Misagne parašė:
Aš tai nebežinau ką daryti, atrodo pamaitinu, užmiega paguldau ir po 20-30 min jau bliauna... prieš tai miegodavo po 5-6 val... jau pora parų taip... gal kam panasi…
Man taip vakar diena ir naktį buvo, amžius toks pat... Irgi nežinau ką galvoti. Ryte sugalvojau, gal pilvukas ir daviau Infacol prieš du maitinimu, lygtai veikia.
Misagne parašė:
Pasiskambinau gydytojai, sako taip per mažai pieno. Turi pavalgyti per 30 min... nu mes kalbam ilgai. Ką padaryti kad pienuko butų daugiau?
Iš kur darktarė nusprendė kad per mažai pieno?🤔
Pumpurelius parašė:
Kaip manot, gelta gali atsinaujint? Akių obuoliai buvo lyg pagrazeje, o snd ziuriu ir atrodo geltonesni nei kad buvo vakar. Mum buvo taikyta fototerapija, po jos ty…
Gali atsinaujinti
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai