vedla parašė:
O kas nuo pritupimu buvo?
Šlapimas nebėgtų, o vaisiaus vandenys bėga
vedla parašė:
O kas nuo pritupimu buvo?
Arsita parašė:
Jau svarstu važiuoti į ligoninę ar palaukti po kelių valandų. Kai darau pritupimus, truputį bėga vandenį. O kai vaikščioju, nelabai bėga vos laseliukai
Izabele31 parašė:
Jau svarstu važiuoti į ligoninę ar palaukti po kelių valandų. Kai darau pritupimus, truputį bėga vandenį. O kai vaikščioju, nelabai bėga vos laseliukai
Man vakar gydytojas pasakė, kad jeigu kartais jau dabar nubėgtų vandenys, tai niekur daugiau nevaikščioti, atsigulti ir kviesti greitąją... 🤷
Wolfi parašė:
Man vakar gydytojas pasakė, kad jeigu kartais jau dabar nubėgtų vandenys, tai niekur daugiau nevaikščioti, atsigulti ir kviesti greitąją... 🤷
Man taip pat sakė, bet vien dėl to, kad vandenų daugiau ir rizikų yra.
Izabele31 parašė:
Važiuokit į ligoninę. Arba pasiskambinti ir paklauskit ką daryt. Neramu kad vaikeliui netrūktų vandenų. Man su pirmu nėštumu taip visą dieną lasejo vandenys, veikla nesikūrė, skatino galu gale.
Wolfi parašė:
Man si karta pakomentavo akusere per paskutini apsilankyma, kad gerai, kad galvyte jau dubeny, tai nubegus vandenims, galiu ir vaikscioti, ir sedeti. Jei butu galvyte auksciau, reiktu vandenims nubegus, gultis ir guleti, kad kokios rankytes neikistu prie galvos. Pirma karta tokia info gavau, per pirmus nestumus nieko apie tai nesake.
saulelyte parašė:
Man si karta pakomentavo akusere per paskutini apsilankyma, kad gerai, kad galvyte jau dubeny, tai nubegus vandenims, galiu ir vaikscioti, ir sedeti. Jei butu galvy…
Jo, man irgi panašiai paaiškino. Maniškis irgi dar ne pilnai įsitaisęs dubenyje.
saulelyte parašė:
Man si karta pakomentavo akusere per paskutini apsilankyma, kad gerai, kad galvyte jau dubeny, tai nubegus vandenims, galiu ir vaikscioti, ir sedeti. Jei butu galvy…
Gal nuo gydytojo priklauso... Aš irgi tik dabar perskaičiau kad kažkaip instruktuoja. Niekas nieko nesakė 🙉
Buzhule parašė:
Na, spėjome į paskutinį traukinį. Gimė mergaitė 3.975, 55Kauno klinikos :)))
Sveikinimai!!!!
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai