Mazutulka parašė:
Kokios kur cia ismokos mokamos?
Nežinau, tik teko girdėti, gal straipsnių kokių yra apie tai.
Mazutulka parašė:
Kokios kur cia ismokos mokamos?
Emmma parašė:
Tai gal kalbate apie šia išmoka karantino metu?nes visi kūdikiai gimę iki gruodžio 31d., turės teise į vienkartinę karantino išmoka( ar kaip ja pavadinti) ji bus ismokoma su pirmais vaiko pinigais tik nežinau kokia tai suma 🤷♀️
SLek parašė:
Tai gal kalbate apie šia išmoka karantino metu?nes visi kūdikiai gimę iki gruodžio 31d., turės teise į vienkartinę karantino išmoka( ar kaip ja pavadinti) ji bus is…
Cia speju jus kalbat apie Lietuvoje galiojancius istatymus😅?
SLek parašė:
Tai gal kalbate apie šia išmoka karantino metu?nes visi kūdikiai gimę iki gruodžio 31d., turės teise į vienkartinę karantino išmoka( ar kaip ja pavadinti) ji bus is…
Auginantiems 1 ar 2- 120€, 3 ir daugiau - 200 €
Rasvyda parašė:
Aš nesupykčiau ir lapkričio gale pagimdyti![]()
tuo labiau, kad man dar gestacinį debetą yra nustatę, tai dietos reikia laikytis ir neleis gal net pernešioti :(…
Leidziates insuliną?
munton parašė:
Net neabejoju, kad karantinas tuo metu tikrai jau bus. Mano termino irgi kelios datos, pagal mm gruodžio 31, pagal echo viena gydytoja sake sausio 1, kita - gruodži…
Puikiai atrodot. Nezinau gal ir darot taip, bet as kai pajauciu, kad senokai jauciau judesius pati einu guleti ir tada pasijaucia. Kartais mes pacios judam ir tie judesiai vaiko nesijaucia. 😊
Svaja123 parašė:
Leidziates insuliną?
dar nesileidžiu.. kiek visame internete skaičiau, tai toks jausmas, kad čia pinigų uždirbinėjimas, nes visada viskas būna gerai, tiknervus ištampo nėščiosioms, o ir dažniausiai būna dietos metu,kad neviršija normos...vakar iš 12 karto prisiregistruot paskambint pavyko į Klp universitetinę pas endikronologę, tai mano atostogaus gydytoja , o pas kitos tik 20d konsultacija. O jūs leidžiatės?
Mazutulka parašė:
Cia speju jus kalbat apie Lietuvoje galiojancius istatymus😅?
Aha😀
SLek parašė:
Aha😀
Taip ir pagalvojau