Lau_ra parašė:
Sveikos![]()
As pas ja esu buvusi pries kelis menesius, dabar irgi uzsirasiau, bet vieta tik birzelio pradzioje
tikrai nuostabi gydytoja.
Beje, ar ji priima gimdymus? Neradau info apie tai..? :/
Lau_ra parašė:
Sveikos![]()
As pas ja esu buvusi pries kelis menesius, dabar irgi uzsirasiau, bet vieta tik birzelio pradzioje
tikrai nuostabi gydytoja.
Beje, ar ji priima gimdymus? Neradau info apie tai..? :/
Laurit parašė:
As pas ja esu buvusi pries kelis menesius, dabar irgi uzsirasiau, bet vieta tik birzelio pradziojetikrai nuostabi gydytoja.
Deja ne nepriima
as buvau praeita savaite pas ja, labai greit patekau pas ja. Israse siuntimus ir jau uzsirasiau kitai apziurai birzelio 26d. Kaip tik po visu tyrimu keliausiu
bet vat su seimos gyd jau sunkiau... noriu pati pakeisti ir ieskau
Emmma parašė:
Sveikos, šiandien vistiek nuėjau pasitikrinti ar mažiukui viskas gerai, tai sakė duodasi kaip reikalas 😁 širdutė plaka, tik tiek, kad placenta yra užpakalinėje daly…
Svarbu kad viskas gerai
tai daugiau poilsio ir bus viskas gerai
dziugios naujienos
Lau_ra parašė:
Svarbu kad viskas geraitai daugiau poilsio ir bus viskas gerai
dziugios naujienos
![]()
Gal kartais geriat šiuos? Sakė 2 sawaites dar pagert folio rūgštį ir tada pradėti vitaminus.
Emmma parašė:
Gal kartais geriat šiuos? Sakė 2 sawaites dar pagert folio rūgštį ir tada pradėti vitaminus.
As juos geriau tiek pirmo nestumo metu, tiek dabar.
Pompeja parašė:
As juos geriau tiek pirmo nestumo metu, tiek dabar.![]()
Bet matot jums juos skyre nuo pat pradziu, o man tik nuo 13 sav kazkodel, na kiekvienas organizmas skirtingas
Emmma parašė:
Geriau pirmo nestumo metu nuo 20sav siuis 😘😘 o kodel jums taip ankti rekomendavo gerti kažko truksta? 💕💕
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai