Roota1 parašė:
pas mane kazkokia keista forma😄 jauciu kaip labai zemai kutena, bet gal dar nenusileides nors batus vos uzsidedu, reikia daug pastangu
O pas jus berniukas?😂 pas mane irgi toks pailgas😂 tiek su pirmu tiek dbr pailgas😂 ir abu bernai😂
Roota1 parašė:
pas mane kazkokia keista forma😄 jauciu kaip labai zemai kutena, bet gal dar nenusileides nors batus vos uzsidedu, reikia daug pastangu
O pas jus berniukas?😂 pas mane irgi toks pailgas😂 tiek su pirmu tiek dbr pailgas😂 ir abu bernai😂
Evelina.str parašė:
dabar mastau, nes sunku atsekti🤷♀️ turbūt jūs ir rašet kai klausiau kaip Klaipėdos gimdymo namuose situacija? 🙂
Taip as jums pasakojau kaip ten,dar pridursiu kaip buvo brolio zmonai tiek CP tiek naturalus gimdymas vyksta su kaukem nesvarbu,kad esat patikrinta ir tyrimas neigemas ,operacinei taip pat su kauke ir palatoi kai ateina sesutes reikia uzsideti kauke,vyras negalejo dalyvauti per duris isvare nors buvo pasitikrines ir pasidares tyrima,nors merginos raso,forume klaipedos gimdymo namuose liktai ileidzia jai pasitikrines gal dabar vel ileidzia negaliu nieko pasakyt bet brolio neileido cia buvo tas pries 4-5diena,bet va ja paleido sestadieni namucio su mazyle,galvojom kad sestadieniais neisraso o pasirodo israso namo.
Arielle parašė:
Mergaite😁 na 3 echo bent jau sake taip 🙂 nera labai kukli tai rode kavos pupele🙂 tikiuosi nepasikeis niekas nes rubeliai tai roziniai spintoj🙈
Roota1 parašė:
Mergaite😁 na 3 echo bent jau sake taip 🙂 nera labai kukli tai rode kavos pupele🙂 tikiuosi nepasikeis niekas nes rubeliai tai roziniai spintoj🙈
Pamatysim kaip issiris😂
Evelina.str parašė:
dabar mastau, nes sunku atsekti🤷♀️ turbūt jūs ir rašet kai klausiau kaip Klaipėdos gimdymo namuose situacija? 🙂
Jums ir nebedaug beliko iki stebukliuko,papasakokit kaip kas klaipedos gimdymo namuose kai nuvyksit,gal kas pasikeite ten keicias ir keicias viskas kiekviena diena.
Del tvarkos gimdymo namuose, pries 7 dienas drauge pagimde Klaipedoje, vyra ileido kartu, reikejo tureti pasidarius ir atsispausdinus covid atsakyma. Vyro tyrimas galioja 14 dienu. Atvykus daro vistiek pakartotinai jam tyrima kaip ir gimdyvei, bet jei vyras neturetu savo tyrimo jo neileistu ☺️
Gitutee parašė:
Del tvarkos gimdymo namuose, pries 7 dienas drauge pagimde Klaipedoje, vyra ileido kartu, reikejo tureti pasidarius ir atsispausdinus covid atsakyma. Vyro tyrimas g…
Dekui,tikekimes ir po keliu savaiciu taip bus
Daiva.. parašė:
Taip as jums pasakojau kaip ten,dar pridursiu kaip buvo brolio zmonai tiek CP tiek naturalus gimdymas vyksta su kaukem nesvarbu,kad esat patikrinta ir tyrimas neige…
Su kauke??!! 😲 Kas per absurdas!! Man visa nėštumą oro trūkumas, ir dar gulėti ant nugaros ir su kaukę 🤦♀️ nužmogėjimas. Tai kam tada tie testai atliekami, tam kad jų neapkrestume ar galėtume be kaukių pagimdyti, blemba kaip pyktis sukilo🤯 sporto klube, baseinuose, maitinimo įstaigose kaukių nereikia o čia sunkiausiu gyvenimo momentu tenka dėvėti. Nu blyn, negaliu.....
Daiva.. parašė:
Jums ir nebedaug beliko iki stebukliuko,papasakokit kaip kas klaipedos gimdymo namuose kai nuvyksit,gal kas pasikeite ten keicias ir keicias viskas kiekviena diena.…
28 d važiuoju 🙈, tai būtinai pranešiu🙂
Gitutee parašė:
Del tvarkos gimdymo namuose, pries 7 dienas drauge pagimde Klaipedoje, vyra ileido kartu, reikejo tureti pasidarius ir atsispausdinus covid atsakyma. Vyro tyrimas g…
Galioja 14d nuo atsakymo gauto ar nuo padarymo?