Sveikos, galbūt kažką jau nudžiugino nėštumo testas ir jau laukiate lapkritinukų?
2020 m. Lapkričio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2020.05.14)
2020 m. Lapkričio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2020.09.03)
Sveikos, galbūt kažką jau nudžiugino nėštumo testas ir jau laukiate lapkritinukų?
2020 m. Lapkričio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2020.05.14)
2020 m. Lapkričio mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2020.09.03)
strikalius parašė:
Keista , nuo grikių cukrus aukštas 🤔. Pati kelias dienas valgiau grikius su mėsos troškiniu , bet viskas normoj.
Tai vat dėl to ir pati kažkaip pasimečiau, na nebent man nemiga čia taip stipriai įtakos turėjo... Žiūrėsiu kas bus rytoj... Tik nežinau ką čia valgyti...
tinaaa1998 parašė:
Visiškai neturit stažo? Stovit darbo biržoj? Mano tai tokia situacijaryt išrašo dekretą, kaip suprantu bus birža informuota, turėsiu eiti į savivaldybę užpildyt…
Aš stažo turiu ir man anksčiau biržoj sakė , kad aš labai daug neprarasiu. Į biržą rugsėjo vidury tai bus matyt.
sonatasonata parašė:
Tai vat dėl to ir pati kažkaip pasimečiau, na nebent man nemiga čia taip stipriai įtakos turėjo... Žiūrėsiu kas bus rytoj... Tik nežinau ką čia valgyti...…
Bet lb skirtingi maistai lb skirtingai visom kelia/nekelia cukraus..pvz man saldainiai nekelia,o duona labai..🤦
Illusion parašė:
Bet lb skirtingi maistai lb skirtingai visom kelia/nekelia cukraus..pvz man saldainiai nekelia,o duona labai..🤦
Man saldainiai taip pat visai nekelia, o grikiai- dar ir kaip.
Illusion parašė:
Tikrai kad labai įdomu, man duona visai nekelia o saldainis 1 ir virš 8 jua yra...
sonatasonata parašė:
Tai vat dėl to ir pati kažkaip pasimečiau, na nebent man nemiga čia taip stipriai įtakos turėjo... Žiūrėsiu kas bus rytoj... Tik nežinau ką čia valgyti...…
Man irgi grikiai kelia cukru..
RADVILE parašė:
Sveikos,
Esu deklaravusi gyvenamą vietą vienam mieste, bet gyvenu ir gimdysiu kitame (vyras…
Pagal gyvenamaja vieta