Sveikos, galbūt kažką jau nudžiugino nėštumo testas ir jau laukiate lapkritinukų?
2020 m. Lapkričio mėnesio mažyliai
(Archyvas iki 2020.05.14)
Sveikos, galbūt kažką jau nudžiugino nėštumo testas ir jau laukiate lapkritinukų?
2020 m. Lapkričio mėnesio mažyliai
(Archyvas iki 2020.05.14)
Goda999 parašė:
Labas rytasPrieš keturias dienas du kartus dilgtelėjo ties pilvo bamba dešinėje pilvo pusėje. Bet net nesuskaudo.. Toks jausmas keistas lyg iš vidaus elektra bū…
Man buvo kairėje pusėje, po kiek laiko praėjo, gydytpja sakė kad normalu, nes plečiasi ten viskas pas mus
Medeinaa parašė:
Man buvo kairėje pusėje, po kiek laiko praėjo, gydytpja sakė kad normalu, nes plečiasi ten viskas pas mus![]()
Bet suprasčiau, kad skaudžiai būtų, bet kad net neskaudžiai 😂 Lyg elektros laidą prarijus 😂😂😂
Sveikos, man pripaise gestacini diabeta, nuo siandien pradejau matavimus, ziuresiu kaip cia dvi savaiteles dabar seksis, tikiuosi su mityba pasiseks kontroliuoti gliukoze.. Nesmagu, noretusi sklandaus nestumo, pirmojo pabaiga buvo komplikuota, o sis va nuo pradziu isdykauja.. Pasiguodziau
Livieg parašė:
O nuo kada į dekretą planuojat išeiti (rugpjūtį ar rugsėjį?)aš pasimečiau skaičiavimuose
![]()
Man gydytoja parašė, kad rugsėjo 4d dekretas
D.J. parašė:
Sveikos, man pripaise gestacini diabeta, nuo siandien pradejau matavimus, ziuresiu kaip cia dvi savaiteles dabar seksis, tikiuosi su mityba pasiseks kontroliuoti gl…
Sveika, pas mane tas pats. O koks glikemikos kiekis būna pas Jus?
In@. parašė:
Jau 9 dienas laukiu Nipt tyrimo 😐 ar yra kas nors kam irgi taip ilgai neateina? Šiandien jau skambinau į Synlab, bet tik pasakė kad dar nėra rezultatų 🙁
Aš gavau 9 dieną atsakymą. Dariausi inmedicoj
In@. parašė:
Jau 9 dienas laukiu Nipt tyrimo 😐 ar yra kas nors kam irgi taip ilgai neateina? Šiandien jau skambinau į Synlab, bet tik pasakė kad dar nėra rezultatų 🙁
Aš ir iš ten pat laukiu, ir dar kelios mamytės. Darėmės praeita pirmadienį. Bet ir mano dar nėra
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai