Gabs parašė:
Ki ki ki, ir mano gimtadienius vakar buvo! Su gimtadieniu mus! 🌻🥳😆
Ki ki ki ir net savaiciu panasiai turim😂🥳
Gabs parašė:
Ki ki ki, ir mano gimtadienius vakar buvo! Su gimtadieniu mus! 🌻🥳😆
Ki ki ki ir net savaiciu panasiai turim😂🥳
Laisva parašė:
Mano vyras su manim du kartus buvo echo. Kai negalima buvo eiti kartu jam, aš jam video filmuodavau. Čia mano antras vyras, su pirma žmona jis ilgai negalėjo susila…
Vat ir as to bijau pas mane tai cp irgi bijau kad neileis jai darys ryte tai nors leistu iki vakaro jam pabut. Nes as tokia baile skausmo lb bijau.
Emvs parašė:
Šiandien smagi diena, nupirkom svarbiausią pirkinį - pirmus sūnaus ratus 🚀! Kad ir naują komplektą pirkom man vis tiek noris tiek lopšį, tiek auto kėdutę praplaut/p…
Skalbiau tik rūbelius pirmus. Tiek kėdutė, tiek vežimėlis tiesiogiai prie odelės nešviečia, tai neplovėm 🙂
Kutikū parašė:
Uosviene? Originalu![]()
Taip,ji man kaip mama,vadinu ja mamyte be jos neisivaizduojiu kavos rytines kartu ir taip jau 8metai,labai gerai sutarem,aplinkiniai kai pabuna salia tik tada supranta kad tai retas dalykas kad uosvene su marse kaip dukra su mama,ir nepazystami visi sako cia jusu dukra
Laisva parašė:
Jo, kažkaip man šitas pasirodė įdomu, kodėl būtent uošvienė? 😃
Todel,kad be jos as ryto neisivaizduojiu kartu kemelija kavytes gerem arba pas kazka namie prie kavos ir pusriciu valanda galime prasedet,nes gyvenam salia
Labai dziaugiuosi ,kad gyvenimas man dave tokia uosvene,as jia mamyte vadinu tokiu zmoniu nesu sutikus per visa gyvenima,drauges labai gyre ir sako kaip tau pasiseke,o svetimi zmones visad klausia cia jusu dukra
todel labiausiai uz viska noreciau ,kad ji butu salia manes per gimdyma
kai pirmo vaikelio sirdute sustojo ir teko daryt operacija ji buvo visada salia manes taip palaike,kad be jos as ir gimdymo neisivaizduojiu
Daiva.. parašė:
Taip,ji man kaip mama,vadinu ja mamyte be jos neisivaizduojiu kavos rytines kartu ir taip jau 8metai,labai gerai sutarem,aplinkiniai kai pabuna salia tik tada supra…
Labai labai labai dziaugiuosi ir zaviuosi
Rimutukas parašė:
Vat ir as to bijau pas mane tai cp irgi bijau kad neileis jai darys ryte tai nors leistu iki vakaro jam pabut. Nes as tokia baile skausmo lb bijau.
Dzin tas skausmas, aš jo jau net nepamenu, bet kai po cezario iš lovos negali lipt, nes kojų nejauti, kaip vaiką pasiimsi žindyt 😀 kaip panešiosi, kad atsirūgtų, jei kateteris šlapimo takuose 😀 o dar kur sauskelnių keitimas... oi, net prisimint nenoriu tos pirmos paros po cp, kai kinkos dreba, vos eini iki wc... bet vienokiu ar kitokiu būdu teks mažiuką pagimdyt 😀 tik būtų faina, kad nors pirmą parą leistų vyrui šalia būti...
Daiva.. parašė:
Todel,kad be jos as ryto neisivaizduojiu kartu kemelija kavytes gerem arba pas kazka namie prie kavos ir pusriciu valanda galime prasedet,nes gyvenam saliaLabai…
Supratau 🙂
Cacharel parašė:
Nežinau, čia kaip kam, nejaučiu būtinybės, kad vyras eitų į echo. Gal man net geriau vienai. Nes vis tiek kai einu kažkiek nerimauju, tokia tarsi įtampa.bet…
As irgi nemačiau būtinybės vyra vestis bet vyro labai laukiama dukryte 🥰🥰tai pats ziaurei norejo☺️☺️žiūrėjo net išsižiojęs 🤣🤣☺️
Rubii parašė:
Tai va va man irgi pirmą valanda kai pradėjo o toks nemalonus jausmas taip davesi kad net krupteledavau nekartą 😁 nu nieko eisiu pas gine tai sakysiu žiūrėkit kad k…
Jaučiu sakys viskas ok
mano placenta prieky ir aš iki praeitos savaitės nieko nejutau ar kažką labai tolimo. O šia savaite kai dėjo tai iškart ryškiai ir malasi stipriai. Tai čia jau didėja mūsų gretos su stipriai besiduodanciais.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai